Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuwe algemeen directeur ASN Groep

Gepubliceerd op: 26-12-2012


Per 1 januari 2013 treedt René Louter (44) aan als algemeen directeur van ASN Groep. Hij volgt daarmee Peter Lammerts op, die twaalf jaar leiding heeft gegeven aan de ASN-organisatie.

Louter, bedrijfseconoom van origine, heeft de afgelopen negen jaar voor SNS Reaal gewerkt, met name op diverse directieposities in sales- en marketingdisciplines. Daarvoor was hij bij diverse grote verzekeringsintermediairs werkzaam.

"Ik heb de afgelopen jaren onder vaak moeilijke marktomstandigheden en met een constante druk vanuit de toezichthouders toch met heel veel plezier in de verzekeringsbranche gewerkt. Ondernemen werd wel steeds lastiger en de middelen beperkter en toch lukte het ons om bijzondere prestaties te leveren. Daar zie ik de link met de schademarkt, want ook deze markt is niet gemakkelijk: economische crisis, lagere marges, daling van het gemiddelde schadebedrag, aangescherpte normen, concurrentie, toenemende specialisatie en marktpartijen die zich anders gaan gedragen", aldus de nieuwe directeur.

Peter Lammerts: "De schaalgrootte die in de verzekerings- en leasewereld zijn intrede heeft gedaan, zal ook in de schadewereld worden doorgevoerd is mijn verwachting en daar passen zijn competenties prima bij. Onze verwachting is dat René de ASN Groep naar een volgende fase zal kunnen brengen."

CarRepairEurope
Lammerts en Henk Raven zullen niet van het toneel verdwijnen. Samen met ASN Groep Nederland en ASN België zullen zij zich concentreren op de verdere uitbouw van het Europees samenwerkingsverband voor autoschadeherstelbedrijven onder de naam Car Repair Europe (CRE). CRE treedt op als franchisegever voor de landenorganisaties. In dit samenwerkingsverband worden Inkoop, IT, kwaliteit en commercie voor internationale partijen gecombineerd.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer