Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuw van Colad, de Spuitstaaltjes Hoes, ‘Bescherm ze, Organiseer ze, Bewaar ze’!

Gepubliceerd op: 14-10-2016


De beste oplossing om uw spuitstaaltjes op te bergen en te beschermen tegen krassen.

Alles draait om efficiënt werken bij autoschadebedrijven en in de industrie. Spuitstaaltjes worden meestal ongeorganiseerd en zonder afdoende bescherming van de laklaag opgeborgen. Later kost het veel tijd om het juiste staaltje te vinden. Ook blijkt dan vaak dat het spuitstaaltje beschadigd is en door krassen niet meer bruikbaar is. Gebruik voortaan de Colad Spuitstaaltjes Hoes en uw spuitstaaltjes blijven in perfecte conditie!

De Colad Spuitstaaljes Hoes:
•   beschermt spuitstaaltjes tegen krassen
•   heeft ruimte voor auto- en kleurinformatie en voor opmerkingen
•   is eenvoudig op te hangen of kan staand worden gearchiveerd
•   past in het Colad Opbergbakje, maar ook in gangbare spuitstaaltjes wanden en kasten.

De Colad Spuitstaaltjes Hoes is te bestellen als een set van 250 stuks via verkoop@emm.com of via uw lokale Colad dealer. Het artikelnummer is 9319SLEEVE.

Colad, inventing more!
Colad is het merk dat dingen mogelijk maakt! Het biedt ingenieuze oplossingen voor industrie-specifieke vraagstukken. Dit ligt verweven in het DNA van het merk. Het is dan ook geen toeval dat Colad de uitvinder is van de bedrukte mengbeker, BodyGuard® Overall en de onlangs geïntroduceerde Turbomix Paintsaver. Colad creëert unieke mogelijkheden voor eindgebruikers, met een focus op het behalen van het optimale eindresultaat op de meest efficiënte en effectieve manier. Colad draagt bij aan het werkplezier, efficiëntie, duurzaamheid, professionaliteit en winstgevendheid. Colad, inventing more!

Over EMM International BV

EMM is een wereldwijde speler op het gebied van non-paint. Centraal staat de ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen voor alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken. EMM beschikt over de merken Colad, Hamach, Ronin Tools en Tander. De laatste twee jaar heeft EMM meer dan 40 nieuwe producten geïntroduceerd waaronder de Colad BodyGuard® (www.paintsuits.com), de Hamach Voorafscheider (www.hamachcentralvacuum.com) en het innovatieve en verbeterde Colad Snap Lid System® (www.snaplid.com).

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over Colad of andere EMM merken?  Kijk dan op www.emm.com of neem contact op met verkoop@emm.com. U kunt ook bellen naar +31 38 467 66 00. 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer