Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuw van Colad – Dampdoorlatende folie 6m. breed

Gepubliceerd op: 10-08-2015


Het assortiment van EMM bestaat uit diverse varianten maskeerfolie, geschikt voor elke klus en ontwikkelt volgens de hoogste kwaliteitseisen. Colad maskeerfolie maakt uw proces sneller, effiecenter en economischer! Voeg hier de bijbehorende accessoires aan toe voor een optimale efficientie.

Nieuw van Colad is het Dampdoorlatende en Absorberende folie. Nu ook verkrijgbaar in 6 meter breed!
Deze dampdoorlatende en vochtabsorberende folie geschikt voor schuren, oppervlaktebehandeling en spuiten is voorzien van microscopische gaatjes welke de folie zijn ademende eigenschappen geven. Een toegevoegde calciumlaag zorgt voor de vochtabsorberende kwaliteit. Na het aanbrengen zal aanwezig vocht vanonder de folie verdampen, wat watervlekken op de lak voorkomt. Dit maakt de folie geschikt voor gebruik op vochtige objecten.

Deze extra grote variant van de dampdoorlatende folie biedt u de mogelijkheid grote objecten zoals busjes en SUV’s te maskeren. Ook kunt u reguliere voertuigen eenvoudig  zijdelings maskeren. De statische eigenschappen zorgen ervoor dat de folie aan de ondergrond hecht. De folie is eenvoudig  te snijden met de Colad Magnetische Foliesnijder of de Colad Elektrische Foliesnijder. Geschikt voor gebruik in combinatie met infrarooddroging (max. 120°C). Als u gebruik maakt van de Colad Mobiele Foliedispenser kan de folie door één persoon worden aangebracht.

Voor promotionele doeleinden en op zichzelf staande maskeerklussen hebben we een klein formaat rol aan ons assortiment toegevoegd. Deze  600cm x 500cm rol is perfect voor één maskeerklus en ideaal om de folie te demonstreren of uitproberen.

Nu verkrijgbaar:
Art.nr. 6375-6 (6m x 100m)
Art.nr. 6375 (4m x 150m)

Ook verkrijgbaar:
Voor promotionele doeleinden en op zichzelf staande maskeerklussen, kleine rol 600cm x 500cm.
Art.nr. 6375-6x5

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer