Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuw lead nurturing systeem laat DTG sneller werven

Gepubliceerd op: 01-07-2016


AMSTERDAM/IJSSELSTEIN – Het opvolgen en binnenhalen van leads gaat bij DTG sneller dan ooit tevoren. Waar in het verleden sales leads pas na enkele dagen binnenkwamen, vindt dit nu realtime plaats. “De kwaliteit en dus ook de conversie van leads is aanzienlijk verbeterd.”

Met de Ternair Suite van 2bMore wordt van elke bezoeker op dtg.nl een ‘single customer view’ opgebouwd, bestaande uit onder meer zijn gegevens, historie en contacten. Om geïnteresseerde bezoekers vervolgens te converteren naar leads, vindt er lead scoring plaats op basis van downloads, deelname aan workshops en overige contactmomenten met DTG.

Minuten
Dagelijks worden op deze manier meer dan 250 leads vastgelegd. De prospects worden via Ternair Campaign automatisch doorgezet als ‘sales task’ naar het CRM-systeem van DTG. Omdat alle informatie over de prospect direct zichtbaar is voor sales, kan gericht worden ingespeeld op de unieke situatie van iedere lead. Bovendien heeft DTG door de automatisering van handmatig werk een aanmerkelijke kostenbesparing gerealiseerd.

“Wij hebben voor de Ternair Suite gekozen omdat dit platform alle functionaliteit biedt om de klant- en prospectinteractie over alle kanalen te beheersen en te initiëren,” zegt Charles van Zandbergen, Manager Marketing & Sales Operations bij DTG. “Resultaat is dat de time to market sterk is afgenomen – van dagen naar minuten – en dat de kwaliteit en dus ook de conversie van leads aanzienlijk is verbeterd. Daarnaast stelt Ternair ons ook in staat om over de gehele marketing- en salesfunnel de business impact verder te optimaliseren.”

Over 2bMore

2bMore helpt organisaties met grote klantdatabases met het verbeteren en versnellen van marketingprocessen door het leveren van expertise en softwareoplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het samenvoegen en snel toegankelijk maken van grote hoeveelheden klantgegevens voor outbound- en inboundmarketing.

2bMore werkt voor gerenommeerde bedrijven zoals RAI Amsterdam, Springer, KLM, DTG, Vakmedianet en Admitter. Kijk voor meer informatie op www.2bmore.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer