Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nederlands Duurzaamheidslabel en DEKRA bereiden zich voor op start in Belgische automotive markt

Gepubliceerd op: 21-11-2014


Twee jaar geleden werd het keurmerk Duurzaam Repareren succesvol in de Nederlandse markt geïmplementeerd. Binnenkort krijgt dit een vervolg in België en Luxemburg. Onlangs tekenden Duurzaam Repareren en DEKRA in Gent de overeenkomst voor de introductie in de Belgische markt van dit kwaliteitslabel.

“Bij de start hadden wij geen internationale ambities: zegt Angelica Gravendijk van Duurzaam Repareren. Maar het keurmerk werd heel snel door de Nederlandse markt opgepakt en opgenomen in aanbestedingen en tenders. Echter, veel partijen organiseren hun aanbestedingen op internationale basis. Hieruit ontstond een gelijkaardige behoefte aan een keurmerk in België en Luxemburg. Met andere woorden, ook hier is men op zoek naar duurzame bedrijven in de automotive branche”.

Het model van Duurzaam Repareren gaat uit van een samenwerking tussen de automotive onderhouds- en herstelbedrijven en hun klanten met als doel het bevorderen van de duurzaamheid. In Nederland werden er, na twee jaar, bijna tweeduizend bedrijven door Duurzaam Repareren gecertificeerd. Het concept “Duurzaam Repareren” kent er veel belanghebbenden zoals fleetowners, autoleasemaatschappijen, verzekeraars en de Nederlandse consumentenorganisatie, de ANWB. Voor de consument betekent het label Duurzaam Repareren dat het bedrijf waar de wagen aan wordt toevertrouwd op een milieuvriendelijke en duurzame manier werkt. Er wordt onder meer met milieuvriendelijkere producten gewerkt en er is veel aandacht voor het vermijden en verwerken van afval.

Duurzaam Repareren start binnenkort ook in België met enkele koplopers uit de automotive branche, autoleasemaatschappijen en verzekeraars. “Wij beseffen heel goed dat België niet vergelijkbaar is met Nederland. Daarom hebben wij gekozen voor een geheel Belgische opzet. Er is een Belgisch College van Deskundigen dat het lastenboek beheert. DEKRA zal de Belgische helpdesk van Duurzaam Repareren inrichten en bemannen, én de audits voor zijn rekening nemen. Zo wordt het dus een geheel Belgisch initiatief, dat hopelijk net zo succesvol zal worden als de Nederlandse voorloper: aldus Gravendijk.

Tom Coorevits, CEO van DEKRA België is zeer verheugd met de opdracht: “Met dit label wordt duurzaamheid concreet voor de Belgische automotive ondernemingen. De kracht van het label is de samenwerking tussen de opdrachtgevers en reparateurs”. De audits op de bedrijven wordt uitgevoerd door DEKRA Expert Services.

www.duurzaamrepareren.be

www.reparerdurablement.be

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer