Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Multilease krijgt het certificaat “Duurzame Leasemaatschappij”

Gepubliceerd op: 15-12-2013


Multilease krijgt het certificaat “Duurzame Leasemaatschappij” overhandigd van Tim Coronel ambassadeur van de stichting Duurzaam Repareren.

Er zijn al diverse initiatieven op gebied van duurzaamheid opgepakt. Zo zal Multilease in 2014 ruim 4.000 auto’s aankopen met een gemiddelde uitstoot van slechts 113 gram CO2/ KM. Ook neemt Multilease deel in projecten zoals Slim Werken-Slim Reizen, het Nieuwe Rijden en Utrecht Elektrisch. Hiernaast ontwikkelde men: Groen Rijden-Privé Lease.Het aansluiten bij Duurzaam Repareren is een mooie en doelbewuste stap. Andre van den Berg, Operationeel Manager van Multilease: “Duurzaam Repareren biedt een mooie combinatie van maatregelen die leidt tot minder verontreiniging, goed werkgeverschap en kostenbeheersing”.  “Bovendien sluiten wij ons aan bij een groep koplopers in duurzaamheid in de mobiliteit. Een groep met vooruitstrevende organisaties en daar horen wij zonder twijfel bij”: aldus van den Berg.


"Voor duurzame autobedrijven, schadeherstellers en leasemaatschappijen is er bij ons altijd plek": aldus Harrt Filon van de stichting. "Multilease heeft al veel initiatieven genomen en met het toetreden tot Duurzaam Repareren kan er geen twijfel zijn: Multilease boort bij de koplopers in duurzaamheid.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer