Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Mirka’s Optimized Surface Preparation systeem

Gepubliceerd op: 26-11-2015


Het Optimized Surface Preparation system van Mirka is een stap-voor-stap systeem waarmee snel een eenvoudig een perfect eindresultaat wordt bereikt. Een gestandaardiseerd proces met minder schuurstappen dan een conventioneel systeem.

In de loop der tijd zijn er verschillende schuurproducten en schuurstappen ontwikkeld en getest, maar werd er nooit gefocust op de volledige werking. Hierdoor zijn deze schuurstappen vaak tijdrovend, inefficiënt en sterk afhankelijk van de deskundigheid van de medewerker.

Zoals de naam al doet vermoeden richt het Optimized Surface Preparation System van Mirka zich op het gehele proces. Een eenvoudig, gestandaardiseerd en duidelijk omschreven proces dat uniek is. Het OSP systeem is een stap-voor-stap systeem, met minder stappen dan de traditionele methoden. Het is gemakkelijk te begrijpen en te leren. Door exact dezelfde procedure elke keer te herhalen wordt een snel, kosteneffectief en uitstekend eindresultaat gegarandeerd.

Met het OSP systeem heeft u minder schuurstappen en aanzienlijk minder tijd nodig om het perfecte resultaat te bereiken. Het gebruik van netschuurproducten in combinatie met de Mirka schuurmachines, geeft u als gebruiker voordelen die niet met een conventioneel schuursysteem worden bereikt. Het OSP systeem is agressief genoeg om verf te verwijderen, maar niet zo agressief dat het diepe krassen in de ondergrond geeft.

Het oppervlak blijft stofvrij, wat een betere visuele controle over uw werk geeft en voor een schonere en gezondere werkomgeving zorgt. Het allerbelangrijkste verschil is dat netschuurproducten niet vollopen. Hierdoor wordt er geen tijd en materiaal verspild en kosten bespaard.
Voor meer informatie; Imbema Rhiwa B.V., telefoon +31 (0)180 33 12 00 of

www.imbemarhiwa-schuurtechniek.nl.

Imbema Rhiwa is een technische handelsonderneming in de Benelux. Zij levert naast een uitgebreide lijn schuursystemen van Mirka, poets- en polijstproducten van Farécla, Sagola spuitapparatuur, een eigen label chemische producten, veiligheidskoppelingen en diverse non-paint artikelen.
In Nederland is zij gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel en in België te Erpe-Mere.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer