Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Matrix LED technologie maakt zijn intrede

Gepubliceerd op: 23-02-2014


HELLA en AUDI hebben met trots ‘s werelds eerste Matrix LED koplamp met verblindingsvrij grootlicht in de AUDI A8 voorgesteld. 

Nieuwegein, februari 2014. Gezien de recente lancering van de nieuwe AUDI A8, vieren AUDI en HELLA een dubbele wereldpremière: dit flagship van AUDI zal namelijk op de weg te zien zijn met de eerste Matrix LED koplamp met een verblindingsvrij grootlicht. Een ander fascinerend kenmerk van deze innovatieve verlichtingstechnologie is de dynamische lichtindicator.


De kern van de Matrix LED koplampen is het verblindingsvrije grootlicht. Dit zorgt ervoor dat de bestuurder met een permanent grootlicht in zijn voertuig kan rijden zonder dat men daarbij het tegemoetkomend verkeer of voorgaande voertuigen verblindt. Dit werd technisch mogelijk gemaakt door het grootlicht op te splitsen in vijf reflectors waarbij elke reflector een chip bevat met 5 LED’s die voor het eerst afzonderlijk bediend kunnen worden. Men kan daardoor zonder enige moeite een groot aantal variaties in lichtdistributie bekomen.

Zodra de bestuurder de automatische setting op de licht-draaischakelaar selecteert, schiet het systeem in actie. Door middel van een camera wordt zowel tegemoetkomend als voorgaand verkeer gedecteerd waarna de voertuigen, door het afsluiten of dimmen van afzonderlijke LED’s, worden uitgezonderd van het lichtdistributieveld van het grootlicht. Daarnaast past de lichtbundel van het Matrix grootlicht zich ook aan de rijsituatie aan. Bij bochten kan zo de intensiteit van de lichtbundel worden aangepast aan de zijden of kan men deze richten op het midden van de weg.

Het zijn echter niet enkel de veiligheidsverhogende functies die de koplampen van de AUDI er doen uitspringen – het aantrekkelijke design speelt namelijk ook een rol. Onder het design rooster gaat ’s werelds eerste dynamische lichtindicator schuil. Net zoals bij het voorgaand model hebben HELLA en AUDI de functies van een indicator, dagrijlichten en dimlichten met elkaar gecombineerd in een enkel optisch systeem. Dit zorgt voor een voertuig met een indrukwekkende en aparte look die kenmerkend is en zowel overdag als ’s nachts in scherp contrast staat.

HELLA BV is onderdeel van een wereldwijde, onafhankelijke familieonderneming met 29.000 werknemers en 100 vestigingen in meer dan 35 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lippstadt, Duitsland. Het HELLA concern ontwikkelt en produceert componenten en systemen op het gebied van lichttechnologie en elektronica voor de auto-industrie, en beschikt daarnaast over een van ’s werelds grootste handelsorganisaties gespecialiseerd in onderdelen, toebehoren, diagnose en service voor voertuigen. In verschillende joint ventures zijn bovendien complete voertuigmodules, airco-systemen en boordnetten ontstaan. Met meer dan 5.600 wetenschappelijke onderzoekers en productontwikkelaars is HELLA één van de belangrijkste innovatiepioniers op de markt. Bovendien behoort het HELLA concern met een omzet van 5 miljard euro (boekjaar 2012/2013) tot de top 50 van wereldwijd actieve autotoeleveranciers én tot de 100 grootste industriële ondernemingen in Duitsland.

De tekst van dit persbericht vindt u ook terug op www.hella.nl. Overeenkomstig beeldmateriaal vindt u in onze persdatabase onder: www.hella-press.com.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer