Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Management buy-out Autokompas

Gepubliceerd op: 07-01-2013


Uitgeverij RAI Langfords heeft overeenstemming bereikt over een management buy-out voor de automotive vaktitels van het bedrijf. Per 1 januari 2013 zijn de titels Autokompas, Automotive, Branche in Beeld, Jobmotive, Fleetmotive en Autobranchesignalen overgenomen door Jelle Heidstra (41), Luberto van Buiten (36) en Bart Kuijpers (32).

Het drietal heeft een investeerder bereid gevonden een belang te nemen in de nieuw opgerichte uitgeverij Mobility Media BV. De nieuwe uitgeverij wordt ook verantwoordelijk voor de productie en exploitatie van de BOVAGkrant, waarbij de bestaande medewerkers aan de titel verbonden blijven.

Snijvlak
Het nieuwe managementteam is verguld met de overname. “Het is een spannende tijd op het snijvlak van de autobranche en de uitgeverijbranche”, zegt Jelle Heidstra, die directeur/uitgever wordt van de nieuwe b.v. “Maar het zijn kwalitatief goede titels met elk een sterke positie in de branche. En we zijn er van overtuigd dat we als kleine speler in de markt met nieuwe ideeën en initiatieven die positie nog verder kunnen verbeteren.”

Ook Amsterdam RAI, het moederbedrijf van RAI Langfords, is content met de gevonden oplossing. “Dat het management graag zelf het stokje wil overnemen betekent dat er veel vertrouwen is in de toekomst. Dat geeft ons het vertrouwen dat de continuïteit van de titels en toekomst van de betrokken medewerkers bij hen in goede handen is”, aldus algemeen directeur Hans Bakker van Amsterdam RAI.

Redactie
Het beursbedrijf zette uitgeefdochter Langfords, dat vakbladen uitgeeft voor de grafische industrie, horeca en automotive, in september te koop. De belangrijkste reden daarvoor was dat het bedrijf structureel verlieslatend was. In de nieuwe uitgeverij, die verhuist naar een andere locatie in Amsterdam, worden de redacties van Automotive, Fleetmotive en Autokompas samengevoegd. Luberto van Buiten wordt hoofdredacteur van alle drie de titels, Bart Kuijpers wordt adjunct-hoofdredacteur. Van de in totaal dertien medewerkers die werkzaam zijn bij de autotitels gaan er tien mee over naar het nieuwe bedrijf.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer