Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Magnetische beschermhoek voor onderdelen en constructies

Gepubliceerd op: 14-03-2017


Caterpillar kiest voor meer veiligheid

Caterpillar Netherlands Operations (CNO) gaat onderdelen en constructies voorzien van de magnetische beschermhoek van het IJmuidense bedrijf MagProtect. Het bedrijf zet hiermee een grote stap in het beperken van het risico op bedrijfsongevallen.

CNO in ‘s-Hertogenbosch maakt diverse producten die aan de machines van Caterpillar worden bevestigd, zoals graafbakken, grijpers, hydraulische scharen en crushers. Het bedrijf maakt deze van plaatstaal tot eindproduct. De veiligheid en het welzijn van personeel en bezoekers staan bij Caterpillar hoog in het vaandel.

Hans van Venrooij van Caterpillar: “Omdat wij vaak met zware stalen onderdelen en constructies werken, waar veel scherpe randen aan kunnen zitten, zijn we op zoek gegaan naar een product dat ons en de bezoekers beschermt tegen stoot- en snijgevaar. Hiervoor hadden we wel een aantal belangrijke criteria. Het product moest bijvoorbeeld goed zichtbaar zijn, tegen een stootje kunnen en moest blijven zitten tijdens transporten en handeling. En het belangrijkste is natuurlijk een optimale bescherming tegen scherpe kanten en randen.” 

Herkenbaar
De keuze van Caterpillar viel al snel op de Magprotect MPV_M1_25. Van Venrooij: “Voor ons is het een ideale oplossing; we kunnen de beschermhoek door de sterke magneet op alle manieren aan onze producten bevestigen. De hoek blijft goed zitten tijdens transport en handeling, is door de oranje kleur zeer herkenbaar en beschermt optimaal tegen scherpe randen. 

Veelzijdig
Door gebruik te maken van hoogwaardige, ‘custom made’ neodymium magneten vormt de even simpele als doeltreffende beschermhoek een innovatie op het gebied van veiligheid. De kunststof beschermhoek is voorzien van een krachtige magneet en blijft daardoor altijd stevig op zijn plek zitten. Tevens is de MagProtect uit te rusten met hoogwaardige 3M folie, inclusief bedrijfslogo.

Voor aluminium laadkleppen heeft MagProtect gegalvaniseerde stalen platen ontwikkeld om de werking van de magneet toe te kunnen passen. In een schroefgat variant is de hoek ook op hout aan te brengen.

Over MagProtect
De magnetische beschermhoek van MagProtect wordt inmiddels in meer dan 25 landen gebruikt. De innovatie uit IJmuiden wordt, naast in de transport- en logistieksector, ook veelvuldig gebruikt in de staalverwerkende industrie en de bouwsector.

MagProtect is van 21 tot en met 23 maart aanstaande te vinden bij Truck & Trailer Groep Nederland op de vakbeurs Transport Compleet 2017 in Hardenberg (standnummer 409).

Meer informatie is te vinden op www.magprotect.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer