Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Lubbers rust yards uit met magnetische beschermhoeken

Gepubliceerd op: 05-09-2016


Innovatie op het gebied van veiligheid

De Lubbers Logistics Group heeft haar opslagterreinen en magazijnen in binnen- en buitenland onlangs voorzien van reflecterende, magnetische beschermhoeken. De toonaangevende transporteur in de gas- en olieboor industrie maakt hiermee een stap in het beperken van het risico op bedrijfsongevallen. De kunststof beschermhoeken, een uitvinding van het IJmuidense bedrijf MagProtect, zijn voorzien van een krachtige magneet en blijven daardoor altijd stevig op hun plek zitten.

André Mulder, Group Director Sales & Marketing van Lubbers Logistics Group, is blij met de aanschaf van de beschermhoeken voor de yards: “De beschermhoek voorkomt beschadigingen aan producten en materieel en zorgt er tevens voor dat voorbijgangers en onze chauffeurs zich niet verwonden. Markering en bescherming zijn wettelijk verplicht en ook wij willen natuurlijk aan de moderne veiligheidsvoorschriften voldoen om een veilige werkomgeving te kunnen bieden aan onze medewerkers.”

Duidelijke markering

Door gebruik te maken van hoogwaardige, ‘custom made’ neodymium magneten vormt de even simpele als doeltreffende beschermhoek een innovatie op het gebied van veiligheid. Het product kan op iedere constructie worden bevestigd en beschermt niet alleen tegen scherpe hoeken, maar zorgt door de Klasse III reflecterende folie en felle kleur ook voor een duidelijke markering. In een schroefgat variant is de beschermhoek ook op hout aan te brengen.

Bedrijfsongevallen

Elk jaar komen bij de Arbeidsinspectie veelvuldig meldingen binnen van bedrijfsongevallen in de buurt van uitstekende onderdelen. “Bedrijven die hier slordig mee omspringen, brengen niet alleen hun werknemers, maar ook andere omstanders in gevaar”, aldus directeur Chris Lindenberg van MagProtect.

Innovatie

De innovatie uit IJmuiden wordt inmiddels in meer dan 30 landen gebruikt. Vooral in de staalverwerkende industrie, de transport- en logistieksector en de bouwsector vindt het oer-Hollandse product gretig aftrek.

Over Lubbers Logistics Group

De Lubbers Logistics Group biedt uiteenlopende vervoersmogelijkheden, van standaard opleggers tot opleggers geschikt voor exceptioneel vervoer.

Het bedrijfsnetwerk van Lubbers bestaat uit 13 Europese vestigingen op belangrijke locaties voor de olie- en gasindustrie: Verenigd Koninkrijk, Nederland, Denemarken, Duitsland, Italië, Roemenië en Polen. Daarnaast heeft het transportbedrijf allianties in Noorwegen en Turkije (Istanbul). De hoofdkantoren bevinden zich in Newcastle (Verenigd Koninkrijk) en in Schoonebeek (Nederland).

Over MagProtect

MagProtect is opgericht in IJmuiden en is sinds twee jaar actief met de verkoop van de magnetische beschermhoek. De productie van de beschermhoek is het afgelopen jaar verdubbeld en de innovatie wordt inmiddels in meer dan 30 landen gebruikt. Het product wordt vooral gebruikt in de transport- en logistieksector, de staalverwerkende industrie en de bouwsector. MagProtect is aanwezig op de beurs Transport Compleet in Gorinchem (stand 241).

Meer informatie is te vinden op www.magprotect.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer