Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

LOW EMISSION-TECHNOLOGIE – NU OOK VOOR AIRCOSERVICESTATIONS MET GROOT VOLUME

Gepubliceerd op: 17-10-2016


WAECO ASC 3500 G

Low Emission-aircoservicestations van WAECO voorkomen koudemiddelverliezen en beschermen het milieu. Twee argumenten die met name bij aircosystemen met groot volume zwaar wegen. Daarom is de toekomstgerichte technologie van aircospecialist WAECO nu ook beschikbaar voor airco-onderhoud aan bussen en railvoertuigen.

Bij airco-onderhoud aan grote voertuigen is tijd zeer kostbaar. Lange stilstand leidt tot hoge kosten. Daarom zijn betrouwbaarheid en snelheid in werkplaatsen voor bedrijfsvoertuigen zeer belangrijk. Met name het terugwinnen van koudemiddel, vacuümzuigen en hervullen moeten in zo kort mogelijke tijd worden uitgevoerd.

Het WAECO ASC 3500 G-aircoservicestation voldoet perfect aan deze vereisten. De geïntegreerde tweetraps vacuümpomp vacumeert niet minder dan 192 liter per minuut. Een extra vloeistofpomp staat garant voor het snel hervullen met koudemiddel.

Net als de andere stations van het WAECO ASC-productassortiment is het 3500-model ontworpen voor volledig automatische werking en biedt het het extra voordeel van een gepatenteerd toevoersysteem voor verse olie en uv-additief. Dit systeem maakt een vochtvrije en schone opslag van koudemiddeloliën mogelijk gedurende een nog langere tijd en reduceert zo de onderhoudskosten.

Tot slot is de WAECO ASC 3500 G voorzien van een praktische vulcilinder met een inhoud van wel 30 kilogram, een met acht meter extra lange praktische serviceslang en een geïntegreerde USB-aansluiting. Dat betekent dat software en databases eenvoudig kunnen worden geüpdatet met behulp van een USB-stick en dat belangrijke onderhoudsgegevens kunnen worden teruggehaald.

Neem voor meer informatie contact op via:

Tel.: +31 (0)76 50 29 000
Fax: +31 (0)76 50 29 019
E-mail: info@dometic.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer