Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

LIQUI MOLY ontwerpt eigen fancollectie

Gepubliceerd op: 21-10-2013


Kleding en accessoires via de eigen online-shop leverbaar


Oktober 2013 – Kleur bekennen langs het parcours of in het voetbalstadion: een must voor elke fan! Shirt, sjaal en muts vormen de

Nadere informatie krijgt u bij: basisuitrusting van het hele pakket fanartikelen. Duitslands favoriete oliemerk, LIQUI MOLY, krijgt steeds meer aanhang. Hoog tijd dus om een eigen fancollectie met kleding en accessoires op te zetten.

Normaal gesproken prijkt het blauw-rood-witte embleem op vaten, jerrycans en blikken met brandstofadditieven. Voortaan siert het ook T-shirts, poloshirts, jasjes, mutsen, tassen, horloges, zitzakken, koffiemachines en zelfs witbierglazen. De bekendheidsgraad van het merk LIQUI MOLY is de afgelopen jaren enorm gestegen. „De klanten zijn dol op ons beeldmerk. En zelfs zozeer dat er niet meer van klanten, maar van echte fans gesproken kan worden“, aldus Peter Baumann, hoofd Marketing bij LIQUI MOLY. 

Voor die enorme populariteit zijn voldoende redenen te noemen: LIQUI MOLY produceert in Duitsland, is geen concern, maar een middelgrote onderneming met een meer dan een 50 jaar terugreikende traditie. „Er zijn klanten die het succes van hun eigen bedrijf, hun garage, relateren aan ons merk. Veel van onze garage- en handelspartners zijn er mee opgegroeid“, zo vertelt Bauman. Dui

zenden bedrijven wereldwijd presenteren zich intern en extern met het LIQUI MOLY-design en dat aantal is groeiende. Met het merk worden waarden zoals eerlijkheid, respect, fatsoen en kwaliteit geassocieerd. Maar bij het merk van een in de motorsport bekende onderneming denken veel mensen natuurlijk ook aan sportiviteit en dynamiek. „En die attributen passen perfect bij onze hoogwaardige sportieve kledingstukken en accessoires“, stelt Peter Baumann.

Het idee van een eigen fancollectie stamt dan ook van hem. Voor mensen belichamen merken immers niet gewoon maar een productportefeuille, maar een levensgevoel en bijzondere waarden. Met de nieuwe collectie kunnen de fans van het merk LIQUI MOLY nu deel worden van de wereldomvattende Liqui Moly familie.

De fancollectie is uitsluitend verkrijgbaar in de team-shop van LIQUI MOLY op www.liqui-moly-teamshop.de/en/Fan-Collection/. Tot het vaste assortiment behoren dames- en herenkleding alsmede tassen en accessoires, aangevuld met een wisselend aanbod actie-artikelen.

Over LIQUI MOLY

LIQUI MOLY GmbH uit Ulm in Zuid-Duitsland biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten aan, zoals motoroliën, additieven, verzorgingsproducten voor voertuigen en serviceproducten. Het assortiment bevat ca. 4.000 artikelen. LIQUI MOLY ontwikkelt en test haar producten in haar eigen laboratoria, produceert uitsluitend in Duitsland en introduceert al haar producten zelf op de markt. LIQUI MOLY werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht en is nu één van de leidende bedrijven van de industrie. De producten worden verkocht in Duitsland en in 100 andere landen.

LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Telefoon : +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer