Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Link-it® wasborstelsysteem kostenbesparend

Gepubliceerd op: 27-01-2014Met het Link-it® Advanced Brush System presenteert fabrikant Istobal een echte innovatie op het gebied van wasborstels voor autowasinstallaties.


Het  Link-it® wasborstelsysteem is uniek, omdat u op eenvoudige wijze  materiaalsoorten zoals PE, Foam of Textiel in iedere kleur met elkaar kunt combineren.

Het eindresultaat van een wassing in een autowasinstallatie wordt in hoge mate bepaald door de kwaliteit van de wasborstels in de wasstraat. De auto moet enerzijds perfect worden gereinigd, maar het gebruikte borstelmateriaal mag absoluut geen sporen in de lak van de auto achter laten.

De  keuze voor het  juiste wasborstelmateriaal biedt u als carwash ondernemer een unieke mogelijkheid om uw onderneming van de concurrentie te onderscheiden.

Het officieel gepatenteerde Link-it® systeem is eigendom van Istobal en mag in Nederland uitsluitend door EenzetCarwash  op de markt worden aangeboden.

Link-it® wasborstels zijn in 4 verschillende types te verkrijgen:

Link-It®

Materiaal

Eigenschappen

Toepassing

Link-Feel®

Polyethyleen (PE)

De Polyethyleen (PE) beharing kenmerkt zich door een hoge betrouwbaarheid en minimale schaduw-plekken.

Traditionele situaties, zoals het wassen van bus- en vrachtwagen.

Link-Foam®

Zacht geschuimd polyethyleen

Link-Foam® zorgt voor een uitstekend wasresultaat zonder sporen na te laten.

Zeer geschikt voor het gebruik in roll-overs en kettingwasstraten.

Link-Tex®

Textiel

Dit sterke, zachte textiel materiaal garandeert een maximale reiniging en glansopbrengst bij een minimale geluids-productie.

Link-Tex® wordt veel toegepast in roll-overs en wasstraten met een polish programma waarbij de wax tijdens het opbrengen wordt ingepoetst.

Link-Dry®

Textiel

Uiterst zacht droogtextiel

Droog nawrijven van de auto's voor een optimaal glansresultaat in een wasstraat.

Hoe werkt Link-it®

Het  gepatenteerde systeem Link-it® wasborstelsysteem levert bij vervanging een wezenlijke besparing op, die wel kan oplopen tot 70% ten opzichte van traditionele wasborstels.

Het Link-it® wasborstelsysteem bestaat uit 2 gepatenteerde kunststof ringen welke eenvoudig in elkaar te klikken zijn. Om wasborstels te vervangen hoeven slechts de 2 delen uit elkaar te worden gehaald en u kunt in een paar eenvoudige stappen ieder borstelmateriaal in iedere kleur toepassen. De Link-it® kunststof ringen zijn gemaakt van ABS kunststof. Dit materiaal is chemiebestendig, slagvast, bestand tegen hoge temperaturen en heeft hierdoor een hoge duurzaamheid.

Het Link-it® wasborstelsysteem is beter voor het milieu dan traditionele wasborstels. Bij vervanging van Link-it® wasborstels wordt uitsluitend het borstelmateriaal vervangen, doordat de ABS kunststof delen hergebruikt worden geeft dit tot 50% besparing op afval.

Link-it® wasborstels geven een subliem wasresultaat en zijn niet alleen kostenbesparend, maar verhogen ook de duurzaamheid van uw autowasinstallatie.

www.eenzetcarwash.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer