Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Land rovers in trek bij dievengilde

Gepubliceerd op: 08-08-2013


Land Rovers zijn deze zomer in trek bij dieven. Dat meldt brancheverzekeraar Bovemij. De afgelopen twee maanden zijn bij autobedrijven tenminste negen Land Rovers gestolen. Het gaat om de typers Freelander, Discovery4, Range Rover Vogue, Range Rover Sport en Range Rover Evoque.

Volgens Bovemij worden de auto’s zowel van de openbare weg als van bedrijfsterreinen meegenomen. De dieven gaan in heel Nederland te werk en hebben een voorkeur voor jonge dieselmodellen. Nadat (dak)ramen zijn vernield, worden de voertuigen gesaboteerd, gestart en weggereden. Soms gaat het om één auto, andere keren worden er meerdere auto’s tegelijkertijd gestolen, schetst de verzekeraar de patronen.

Bovemij meldt verder dat zowel gekentekende als nieuwe, ongekentekende Land Rovers worden ontvreemd. In enkele gevallen worden ook kentekenplaten van vergelijkbare voertuigen gestolen. Enkele auto’s zijn inmiddels teruggevonden; een ervan is teruggevonden in een container in het oosten van Polen. Auto’s met een voertuigvolgsysteem zijn in de meeste gevallen weer opgespoord.

Bovemij adviseert autobedrijven om bij gekentekende Land Rovers de ruiten te graveren, en bij alle modellen voertuigvolgsystemen te plaatsen, en auto’s onklaar te maken door de accu en het startrelais te verwijderen. Daarnaast raadt Bovemij aan om voertuigen buiten de openingstijden zoveel mogelijk in het bedrijfspand te stallen en stuurklemmen te gebruiken.

Bron: Bovagkrant.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer