Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Kwikfit steekt vijf vestigingen in nieuw jasje

Gepubliceerd op: 22-07-2015


KwikFit bouwt deze zomer vijf van haar 180 vestigingen om tot Premier vestiging. In deze vestigingen staan het gemak van de klant en transparantie centraal. De vestigingen in Den Haag, Eindhoven, Huizen, Veendam en Spijkenisse worden dit najaar opgeleverd.

Het Premier Concept is de afgelopen jaren uitgebreid getest en geoptimaliseerd. Eerder dit jaar opende KwikFit al, volgens “verbeterd recept”, haar modernste vestiging in Zoetermeer (Van Leeuwenhoeklaan). Met deze vijf nieuwe metamorfoses erbij komt het aantal ‘paradepaardjes’ van KwikFit dit jaar op twaalf te staan. De andere moderne vestigingen staan in Haarlem, Breda, Apeldoorn, Gouda, Zaandam en Den Haag.

De vijf vestigingen worden tegelijk maar elk op hun eigen manier vernieuwd en uitgebreid. Er komen extra bruggen, nieuwe daken en verlichting en de gevels worden strak blauw. Daarnaast komt er een nieuwe vloer, wordt het parkeerterrein en de receptie opgeknapt en/of verruimd. Bij de vestigingen in Den Haag en Spijkenisse wordt zelfs een stukje aangebouwd om de lounge en/of werkplaats te kunnen verruimen. Klanten kunnen dit najaar tijdens het wachten gebruikmaken van gratis wifi op een werkplek of in de extra grote lounge. Vanuit deze ruimte hebben klanten vrij zicht op de werkvloer, waar zij ook zelf mogen komen om met de monteur mee te kijken.

Bron: Aftersales magazine

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer