Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Krasbescherming met Tesa folie

Gepubliceerd op: 20-10-2012


In plaats van schadereparatie biedt Tesa Auto beschermfolie of, zoals hier, transparante reparatietape om de bumper weer strak tegen het spatbord te trekken

Om krassen in de autolak te voorkomen lanceert Tesa een nieuw en overzichtelijk programma kleefstrips onder de naam Tesa Auto. Dit driedelige programma is aantrekkelijk voor verkoop aan consumenten, die hiermee dure lakreparaties kunnen vermijden. En er zit nog meer dan beschermfolie in het Tesa-programma...


Van allerlei soorten kleefband is Tesa al bekend. Het merk dat tot het Duitse Beiersdorf-concern behoort wijst verder op zijn industriële klanten. Waaronder autofabrikanten, die Tesa-producten gebruiken voor transportbescherming van hun nieuwe auto's. In het verlengde daarvan wil Tesa nu ook de particuliere automobilist aanspreken.

Driedelig programma

Het Tesa Auto-programma bestaat uit de onderdelen Protect met gele aanduiding, Fix met rode balk en Repair met blauw accent. Het gaat steeds om zelfklevende materialen die de particulier makkelijk zelf kan aanbrengen. Iets voor de losse verkoop bij de werkplaatsreceptie dus.

Maar misschien ook voor het autobedrijf zelf. Onderdeel van het programma zijn tevens opvallende stootpads om tegen platte en ronde obstakels te plakken, zodat je daar niet per ongeluk langs schuurt met de auto. Markeer uw eigen inrit, parkeerplaats of werkplaatsinterieur, en bied hetzelfde voor de garage aan huis.

Schadeherstel voorkomen

Aansprekend zijn vooral de beschermfolies tegen krassen. Nu de meeste auto's gelakte bumpers en spiegelhuizen hebben, en rubber stootstrips op bumpers of flanken geheel uit de mode raakten, zijn krassen in de lak bijna niet meer te voorkomen. Al rij en parkeer je nog zo netjes en zorgvuldig, niet iedereen doet dat.

Met een breed assortiment doorzichtige beschermfolies, bijvoorbeeld ook voor portierranden en de uitsparing onder de deurgreep, biedt Tesa Auto een extra beschermlaag.

Beschermen en bevestigen

De beschermfolies zijn volgens Tesa zo goed als onzichtbaar, en makkelijk zonder luchtbellen door de consument zelf aan te brengen. Ook verwijderen van een beschadigde folie en een nieuwe opplakken zou geen probleem zijn.

Onder het hoofdstuk Fix vallen zelfklevende bevestigingsmiddelen, bijvoorbeeld om houders op het dashboard te plakken. Het Repair-programma bevat kleefband in aluminium, transparant of verschillende kleuren, evenals isolatieband.

Alle informatie vindt u op www.tesa-auto.com.

Bron: AMT.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer