Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Kostenbesparing nog altijd bovenaan wensenlijst fleetmanager Redactie Wesp TIA

Gepubliceerd op: 29-08-2016


Tegelijkertijd blijft veel besparingspotentieel liggen

Niet modern werkgeverschap, CO2-verlaging of het mobiliteitsbudget blijken de belangrijkste vraagstukken bij fleetmanagers, maar kostenbesparing. Dat blijkt uit het jaarlijkse benchmarkonderzoek ‘Integraal Fleetmanagement’ van ROI fleet uit Naarden. Een ‘opmerkelijke’ uitkomst, gelet op het gunstige economische klimaat en het gegeven dat veel besparingspotentieel blijft liggen.

Bij ruim 75% van de geënquêteerde bedrijven staat het thema kostenbesparing bovenaan. CO2- verlaging volgt op ruime afstand op een tweede plek met 52,3% en het vraagstuk van een moderne mobiliteitsregeling (43,1%) volgt op drie.

Andere ‘eyeopener’: de helft van de respondenten hanteert nog steeds de brandstofnorm van de leasemaatschappij en niet de werkelijk gebruikscijfers. Ander gemakkelijk besparingspunt: het niet tanken aan de snelweg. Slechts 12% van de fleetowners geeft aan snelwegstations uit te sluiten. Ook andere ‘excessen’ op het gebied van brandstof worden niet of nauwelijks doorbelast aan de berijders. Ook wordt het milieu hierdoor onnodig belast met CO2 en andere schadelijke stoffen.

“Veel besparingspotentieel blijft dus liggen”, zegt Jaap van Daalen, directeur van ROI. “Ook wat betreft merkenbeperking (extra kortingen op de auto’s!), overschrijdingen van het leasebudget, geen grenzen stellen aan privékilometers, een ‘gebrekkige’ mobiliteitsregeling en – vreemd genoeg – het weren van volledig elektrische auto’s terwijl plug-in hybrides wel zijn toegestaan.”

Met dit benchmarkonderzoek wil ROI fleet jaarlijks de thermometer in de fleetmarkt steken. Wat zijn bij fleetowners de trends en ontwikkelingen met betrekking tot het wagenpark? Hoe wordt het wagenpark intern aangestuurd, welke vraagstukken spelen er, hoe ziet de autoregeling eruit en op welke kosten wordt gefocust? En, hoe ver staan we nu met alternatieve vormen van mobiliteit?

In dit eerste onderzoek zijn ruim 400 organisaties benaderd met meer dan 50 medewerkers. Uit het totaalaantal aangeschreven mensen zijn 65 unieke respondenten gekomen (16%). Bijna de helft van de respondenten is werkzaam binnen een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers. Het overgrote deel van de respondenten (61%) is werkzaam als fleetmanager.

Workshop

Op donderdag 15 september organiseert ROI fleet een workshop over de uitkomsten van dit onderzoek. Wilt u hierbij aanwezig zijn en/of het volledige onderzoeksrapport ontvangen, dan kunt u een mail sturen aan servicedesk@roigroep.nl met vermelding van uw naam, organisatie, functie en telefoonnummer. De kosten voor het onderzoek bedragen 175,- euro.

Over ROI fleet

Al vanaf 1994 levert ROI fleet slimme diensten en resultaatgerichte adviezen op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteit.

Sinds 2004 neemt ROI fleet ook het volledige wagenparkbeheer van organisaties over. Met ruim 10.000 leaseauto's in haar beheer is ROI fleet een toonaangevende top 3-speler in Nederland, als eerste ISO 9001 gecertificeerd (2012) en Bronze Partner van Fira. Daarnaast is ROI ook internationaal actief en worden nu ook ca. 1.000 auto's in 18 andere landen door ROI beheerd voor internationale organisaties met een hoofdkantoor in Nederland.

De laatste jaren ontwikkelt ROI fleet zich als onafhankelijke integrator op het gebied van integraal fleet & mobility management. Naast het beheren van leaseauto’s worden allerlei andere vormen van (zakelijke) mobiliteit door ROI beheerd voor haar opdrachtgevers. Altijd met als doelstelling de klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, mobiliteit verder te verduurzamen en de laagst mogelijke Total Cost of Mobility (TCM) te realiseren.

Meer dan goed wagenparkbeheer!

Voor meer informatie:
ROI fleet BV
Jaap van Daalen
Algemeen Directeur
035-6948235
j.van.daalen@roigroep.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer