Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

KLAAR VOOR DE TOEKOMST: AIRCOSERVICESTATION CO2

Gepubliceerd op: 03-10-2016


WAECO ASC 7400 G

Als koudemiddel van de toekomst R 744 belast het natuurlijk voorkomende kooldioxide (CO2) het milieu duizendmaal minder dan het momenteel nog steeds gebruikelijke koudemiddel R 134a. Daarnaast heeft het een geweldig koelvermogen, is het niet brandbaar en is het wereldwijd goedkoop verkrijgbaar. Toonaangevende autofabrikanten zullen zeer binnenkort de eerste auto’s met CO2-airco in het straatbeeld introduceren. Als trendsetter en innovatiepartner voor milieuvriendelijk en rendabel airco-onderhoud presenteert WAECO zijn eerste ASC-servicestation voor CO2 tijdens de Automechanika in Frankfurt. Het nieuwe servicestation beschikt over een keur aan bijzondere voorzieningen.

De ASC 7400 G is bijvoorbeeld het eerste aircoservicestation van WAECO dat is uitgerust met een 7 inch breedbeeldmonitor in plaats van een normaal display.

Op het touchscreen wordt alle systeeminformatie in een oogopslag getoond en alle gegevens kunnen gemakkelijk met de vingertoppen worden ingevoerd. Daarnaast is het station voorzien van USB-, LAN- en CAN-bus-interfaces voor gemakkelijke aansluiting op de werkplaatssoftware, een op afstand bedienbare onderhoudsfunctie, een optionele wifi-module en software-updates via USB. Als het station wordt verbonden met internet, kunnen de functies ook direct worden overgenomen van WAECO. Het is ook mogelijk reserveonderdelen direct online te bestellen.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening van de WAECO ASC 7400 G is dat het station automatisch de omgevingslucht in de werkplaats controleert. Als de gemeten waarden maximaal 2 procent van de normale in te ademen lucht afwijken, wordt het aircoservicestation automatisch uitgeschakeld. Daarnaast controleert het servicestation gedurende het hele proces op betrouwbare wijze de drukverhoudingen in het apparaat en de airco om potentiële gevaren uit te sluiten.

Naast deze kwaliteitskenmerken biedt het “aircoservicestation van de toekomst” alle bekende voordelen van de WAECO ASC-serie en profiteert het ook van de uitgebreide technische service van de aircospecialist uit het Duitse Münsterland.

Neem voor meer informatie over de toekomst van airco-onderhoud contact op via
Tel.: +31 (0)76 50 29 000
Fax: +31 (0)76 50 29 019
E-mail: info@dometic.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer