Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Inruilactie Delphi bij Toolspecials

Gepubliceerd op: 02-05-2013


Bezitters van een verouderd Delphi VCI-interface met externe antenne, kunnen deze bij Toolspecial inruilen voor de nieuwste versie. Met deze nieuwe VCI-interface verbetert de communicatie met het voertuig, zodat het stellen van een diagnose sneller gaat en eenvoudiger is.

Vernieuwing

De nieuwe VCI-interface heeft een ingebouwde flightrecorder en is voorzien van een twee gigabyte memorycard, waardoor het tijdens een proefrit mogelijk is om zonder laptop een diagnose te stellen. Storingen worden vaak niet weergegeven wanneer een auto stil staat, met de flightrecorder is dit geen probleem meer. Nieuw is ook de tijdige waarschuwing wanneer de accuspanning te laag dreigt te worden tijdens de configuratie en installatie van nieuwe elementen.

Niet alleen zijn er aanpassingen in de werking van de VCI-interface, ook het design heeft een verandering ondergaan. Het toestel heeft een sterke behuizing met speciale anti-slipcoating, een krachtige ingebouwde bluetooth antenne met een bereik van tien tot vijftien meter en een interactieve LED die de communicatiestatus weergeeft. De zestienpolige stekker bevat ook een LED waardoor de aansluiting makkelijker te vinden is.

Software

De monteur beschikt in combinatie met de nieuwste software-update over een totaal automotische ECU-scanmethode met zowel print- alsmede een opslagfunctie, de mogelijkheid om te zoeken via chassisnummer, maar ook de mogelijkheid om een tweede computer binnen hetzelfde bedrijf vrij te schakelen.
De monteur heeft toegang tot het technische programma AutoTools, waarmee de monteur verzekerd is van de technische informatie om vrijwel ieder autotype te onderhouden. Daarnaast kan hij gebruik maken van gratis technische helpdesk.

OE-intelligentiebeschikbaarvooraftermarket

Met de nieuwste VCI-interface en de software beschikt de monteur over een diagnostisch systeem en is er OE-intelligentie beschikbaar voor de aftermarket. Voor het universele garagebedrijf zijn moderne voertuigen met complexe elektronica geen probleem meer.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer