Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Imbema Rhiwa levert nu ook spuitapparatuur

Gepubliceerd op: 20-06-2013


Sinds begin mei levert Imbema Rhiwa schuurtechniek, naast schuurmiddelen, poets- en polijstmiddelen, veiligheidskoppelingen en chemische producten, nu ook spuitapparatuur van Sagola.

Het feit dat Imbema Rhiwa haar programma graag uitbreid met producten die passen in de behoefte die er bij haar klanten bestaat, is er de laatste tijd gezocht naar uitbreiding van het assortiment. Na een periode van onderhandelingen, fabrieksbezoek en testen van materialen is besloten om de spuitapparatuur van Sagola toe te voegen aan het verkoopprogramma. Deze Spaanse leverancier heeft al 55 jaar ervaring als producent van spuitpistolen en spuitapparatuur in Spanje en Zuid Amerika. Met Sagola is Imbema Rhiwa een nieuwe lijn hoogwaardige producten rijker.

Sagola 3300 Pro Gravity: perfecte verneveling met een minimale overspray!

Met het nieuwe model 3300 Pro Gravity neemt Sagola de leiding in het topsegment van primer spuitpistolen voor de autoschadeherstel. Het Sagola 3300 Pro Gravity spuitpistool geeft een perfecte verneveling met minimale overspray, waardoor u tijd bespaart op het plakken van tape en het te schuren oppervlak. Met een licht aluminium body is het 3300 Pro Gravity spuitpistool een kwalitatief hoogwaardig product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Sagola 4500 Xtreme: ultieme spuitpistool voor de autoschadeherstel!

De 4500 Xtreme digital is het ultieme spuitpistool voor de autoschadeherstel. Deze modellen hebben 7 patenten en de luchtkap is snel en handmatig te verwisselen, waardoor u met 1 spuitpistool diverse werkzaamheden kunt uitvoeren. Door het moderne ontwerp en de ergonomische vormen heeft de 4500 Xtreme digital een uitstekende balans en gebruiksgemak. Met dit model biedt Sagola de meest uitgebreide oplossing voor nieuwe lakken van de bekendste lakmerken in de autoschadeherstel. Omdat het pistool geheel van metaal is gemaakt, er geen rubbers gebruikt zijn en maar 1 pakking in verwerkt is, is de 4500 Xtreme uitermate onderhoudsvriendelijk.

Imbema Rhiwa is een technische handelsonderneming in de Benelux. Zij levert naast spuitapparatuur, een uitgebreide lijn schuursystemen van Mirka, reinigings-, poets- en polijstproducten van Farécla, een eigen label chemische producten, veiligheidskoppelingen en diverse non-paint artikelen.In Nederland is zij gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel en in België te Erpe-Mere.

www.imbemarhiwa.nl

Catalogus Sagola spuitpistoelen

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer