Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Imbema Rhiwa introduceert Sagola spuitpistolen en Black Diamond reinigingsmiddelen op Autoprof

Gepubliceerd op: 13-09-2013


Imbema Rhiwa B.V. uit Nieuwerkerk aan den IJssel zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg. Op haar stand    introduceert zij het spuitpistolen programma van Sagola en presenteert zij de nieuwe reinigingsmaterialen van Black Diamond. Ook laat zij de nieuwe Mirka schuurmachine Ros150NV in combinatie met Mirka Polarstar SR zien. Hiermee kunnen stofdeeltjes in één schuurstap worden verwijderd. Tot slot brengt zij met een leuke actie het nieuwe Polarshine 10 poetssysteem onder de aandacht. 

Sagola spuitpistolen
Sinds kort levert Imbema Rhiwa een hoogwaardige lijn spuitapparatuur van de Spaanse fabrikant Sagola. Deze Spaanse leverancier heeft al ruim 55 jaar ervaring als producent van spuitapparatuur in Spanje en Zuid Amerika. Imbema Rhiwa levert verschillende soorten spuitpistolen, droogpistolen, filtersystemen en toebehoren.


De producten van Sagola voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Op de meest belangrijke producten geven zij zelfs een garantie van 3 jaar. Hiernaast voldoet het Sagola Xtreme-systeem aan de strengste veiligheidsnormen en aan de strengste normen inzake de uitstoot van oplosmiddelen.

Sagola 4500 Xtreme: ultieme spuitpistool voor de autoschadeherstel!
De 4500 Xtreme digital is het ultieme spuitpistool voor de autoschadeherstel. Deze modellen hebben 7 patenten en de luchtkap is snel en handmatig te verwisselen, waardoor u met 1 spuitpistool diverse werkzaamheden kunt uitvoeren. Door het moderne ontwerp en de ergonomische vormen heeft de 4500 Xtreme digital een uitstekende balans en gebruiksgemak. Met dit model biedt Sagola de meest uitgebreide oplossing voor nieuwe lakken van de bekendste lakmerken in de autoschadeherstel. Omdat het pistool geheel van metaal is gemaakt, er geen rubbers gebruikt zijn en maar 1 pakking in verwerkt is, is de 4500 Xtreme uitermate onderhoudsvriendelijk.


Black Diamond
Naast poets- & polijstmaterialen levert Imbema Rhiwa ook reinigingsmiddelen. Om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn, is Imbema Rhiwa exclusief importeur geworden van Black Diamond. De reinigingsmiddelen van deze fabrikant zijn erggevarieerd en uitgebreid qua verpakkingseenheden. Zo is het in de toekomst ook mogelijk om literverpakkingen te bestellen. Black Diamond staat voor een zeer hoge en constante kwaliteit, de producten zijn eenvoudig en snel te verwerken. Imbema Rhiwa introduceert Black Diamond met zeer interessante aanbiedingen.


Schuren van stofdeeltjes met de Mirka Ros150NV
Bij lakwerkzaamheden aan voertuigen kunnen verontreinigingen (stofdeeltjes) afbreuk doen aan het eindresultaat van de laklaag. Soort en hoeveelheid zijn afhankelijk van verschillende omgevingsfactoren, zoals bijvoorbeeld: onvoldoende reiniging van de ondergrond voor het lakken, pluisjes van kleding of vervuilde lucht in de spuitcabine en leidingsysteem. Deze stofdeeltjes veroorzaken onvolkomenheden op de oppervlaktes en indien deze niet worden verwijderd kunnen ze leiden tot ontevreden klanten.


Het handmatig verwijderen van stofdeeltjes kost erg veel tijd en geld, omdat er gebruik wordt gemaakt van een systeem met verschillende schuurstappen. Met de Mirka ROS150NV schuurmachine in combinatie met PolarstarSR 33 mm schijven P2500, is het mogelijk om de storende stofdeeltjes in 1 schuurstap te verwijderen. Aansluitend kunt u dan meteen polijsten.

Mirka Ros150NV
De Mirka ROS150NV finishing schuurmachine ligt met een laag gewicht van onder de 0,5 kg en een ergonomische grip zeer goed in de hand. De Mirka ROS150NV heeft een snelaansluiting (roloc) voor het verwisselen van de steunschijf en is snel en stabiel in het gebruik. Dankzij de 5 mm uitslag, maakt de machine een egaler kraspatroon en worden eventuele diepe krassen in het te schuren oppervlak voorkomen.


Mirka Polarstar SR
Polarstar SR is een zeer precies schuurmateriaal met een gelijkmatig schuuroppervlak dat speciaal ontwikkeld is voor het gebruik bij spot repair, zoals bij OEM en correcties in de spuiterij. Het verwijderen van stofjes of het aanbrengen van kleine correcties was nog nooit zo eenvoudig. Met de Polarstar SR krijgt u een zeer mooie en strakke finish. De schijfjes zijn nat, zowel handmatig als machinaal te gebruiken.


Mirka Polarshine 10 poetssysteemMirka polarshine 10 is een uniek 1-staps poetssysteem, wat zorgt voor snelheid en eenvoud. Het is een product op waterbasis, wat opvulling van de kras voorkomt. Het is zelfs mogelijk om een schuurkras van P1500 permanent te verwijderen. Hiernaast zorgt de Polarshine 10 direct voor een perfecte eindfinish. In combinatie met de lamswol en de foam is pollijsten nog nooit zo eenvoudig en snel geweest. Het belangrijkste pluspunt van het systeem is dat poetsplekken niet meer terugkomen.

Imbema Rhiwa is een technische handelsonderneming in de Benelux. Zij levert naast een uitgebreide lijn schuursystemen van Mirka, reinigings-, poets- en polijstproducten van Farécla, Sagola spuitapparatuur, een eigen label chemische producten, veiligheidskoppelingen en diverse non-paint artikelen.In Nederland is zij gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel en in België te Erpe-Mere.

www.imbemarhiwa.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer