Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Hoe snel herken jij autoverlichting?

Gepubliceerd op: 21-03-2016


Herken jij in een paar seconden een auto aan de verlichting? En denk jij dit sneller te kunnen dan anderen? HELLA daagt je uit met de 60 Seconds Quiz.

Nieuwegein, Maart 2016  De komende weken kun je via de Facebookpagina van HELLA Benelux BV meespelen met de 60 Seconds Quiz. Het principe is simpel: je krijgt 60 seconden de tijd om 6 foto’s van voor- of achterverlichting te herkennen. Hoe meer vragen je goed hebt en hoe sneller je dit doet, des te hoger je score.

Daag uit en win
De 60 Seconds Quiz is te spelen via www.facebook.com/hella.benelux. Iedere deelnemer mag 3 pogingen wagen om een zo hoog mogelijke score te behalen. Het is ook mogelijk om vrienden uit te dagen om mee te spelen. De 10 beste deelnemers ontvangen een inspectielamp. Bovendien wordt de top 3 beloond met een HELLA voetbaltafel, HELLA powerbank (4000 mAh) of een HELLA speelgoedwagen.

Expert in innovatieve verlichting
Zien en gezien worden is enorm belangrijk in het verkeer. HELLA heeft expertise op het gebied van halogeen-, xenon- en LED-technologie voor extra verstralers, achteruitrij- en werklampen, dagrijverlichting, draailichten, interieurverlichting en zijmarkerings- en omtrekverlichting.

HELLA is groot geworden door haar koplampen. Lampen die een belangrijke bijdrage leveren aan het voertuigdesign door een aantrekkelijk ontwerp. Maar ook met uitgesproken achterlichten kan het merk van een voertuig vaak worden herkend. Hoe goed herken jij de automerken? Doe de quiz en bewijs het! De quiz loopt tot en met 15 april 2016. 

HELLA Benelux BV is onderdeel van een wereldwijde, onafhankelijke familieonderneming met 32.000 werknemers en 100 vestigingen in meer dan 35 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lippstadt, Duitsland. HELLA richt zich op de drie pijlers; Parts, Tools & Services door middel van een voortdurend groeiend productassortiment, professionele werkplaatsuitrusting en eersteklas service.

Met meer dan 33.000 producten biedt HELLA een buitengewoon uitgebreid programma aan voertuigspecifieke onderdelen, universele onderdelen en accessoires. In verschillende joint ventures zijn bovendien complete voertuigmodules, aircosystemen en boordnetten ontstaan.

Dankzij 6.000 wetenschappelijke onderzoekers en productontwikkelaars is HELLA één van de belangrijkste innovatiepioniers op de markt. De service van HELLA vertaalt zich door professionele ondersteuning aan de werkplaats d.m.v trainingen, technische informatie en een hotline alsmede intensieve betrokkenheid binnen het Hella Service Partner garageconcept.

Bovendien behoort het HELLA concern met een verwachte omzet van 5,8 miljard euro (boekjaar 2014/2015) tot de top 40 van wereldwijd actieve autotoeleveranciers én tot de 100 grootste industriële ondernemingen in Duitsland.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer