Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Heuts en Slager gezamenlijk in Tilburg

Gepubliceerd op: 29-01-2013


Grossier Heuts en Slager Automaterialen werkten al nauw samen, maar geven dit vanaf 1 februari nog meer vorm in een gezamenlijke vestiging in Tilburg. Beide Vrooam-grossiers zijn ieder voor de helft eigenaar. De locatie krijgt een minimale baliefunctie en is de vijftiende vestiging voor Heuts.

Beide grossiers hebben het afgelopen jaar hun traditionele regio's verlaten. Het Limburgse Heuts trok naar Eindhoven en het Zuid-Hollandse Slager opende een filiaal in Breda. Met de opening van de Tilburgse vestiging worden beide groepen nu ‘verbonden'.

"De ICT, marketingactiviteiten en financiële afdelingen zijn al in elkaar geschoven. Nu wordt ook aan de verkoopkant de koppeling gemaakt. Garages die bij Heuts, dan wel Slager, hun onderdelenbestelling willen plaatsen kunnen in beide voorraden kijken en dus gebruik maken van de diverse assortimenten", legt marketingmanager Eric Houben van Heuts uit.

De Tilburgse vestiging is ruim 1.500 vierkante meter groot en kent daarbij meerdere verdiepingen. Zo is er een ruime voorraad van 15.000 banden en een diep en breed assortiment slijtdelen en vloeistoffen. De vestiging doet tevens dienst als regionale hub voor de vestigingen, maar bovenal voor de klanten die buiten de zes dagelijkse bezorgroutes vallen. De Tilburgse hub is er tevens ter ondersteuning van de bezorgroute op zaterdag.

Visie
Houben: "Door de krachtenbundeling te onderstrepen met een gezamenlijke vestiging wordt ook een duidelijk commitment aan onze klanten (universele garages en dealers) afgegeven. We hebben een langetermijnvisie, wat ook betekent dat we in principe vanuit alle vestigingen werkplaatsconcepten als Boch Car Service, Autocrew, BIS, Vakgarage, Autofirst, Cars en Joy, James en Profile Tyrecenter ondersteunen."

Ook introduceerde Heuts recent de website Top-bandenshop.nl, waar garagebedrijven gratis aan kunnen deelnemen. Daarnaast opent het bedrijf dit jaar gefaseerd vier nieuwe vestigingen van Autoglaz.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer