Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Het verhaal achter de nieuwste waterstofracer

Gepubliceerd op: 17-01-2017


Een team studenten van de TU Delft ontwikkelde de eerste waterstof raceauto die zal deelnemen aan een race. HELLA leverde ook een bijdrage aan deze speciale auto, die in augustus 2017 in actie gaat komen.

Nieuwegein, januari 2017. De Forze VII is de eerste waterstof raceauto die zal gaan deelnemen in een conventionele raceklasse. Een wereldprimeur en bovendien volledig gebouwd door studenten. In september 2015 is begonnen met ontwerpen en in augustus 2016 kon er al een auto worden gepresenteerd, die zelf door de studenten van de TU Delft is geproduceerd.

Al het bodywork en de complete configuratie is zelf ontworpen en geproduceerd. HELLA leverde LED koplampmodules met geïntegreerd knipperlicht en stadslicht, en LED achterlichten. “Er is vooral voor HELLA gekozen vanwege de goede en mooie koplampen waar het bedrijf om bekend staat. HELLA is zeer behulpzaam gebleken en het is een fijne samenwerking tussen beide partijen,” vertelt Mathieu Blanke van Forze Delft. De koplampen zijn inmiddels in de auto geïnstalleerd, momenteel wordt er gewerkt aan de implementatie van de achterlichten. Ook is de wagen voorzien van HELLA temperatuursensoren en een vol elektronisch gaspedaal.

Het team studenten van TU Delft is druk bezig om de Forze VII volledig te optimaliseren voor de Supercar Challenge. In augustus 2017 zal de auto meerijden tijdens het weekend van de Gamma Racing Days op het TT Circuit Assen. Tijdens deze race moet de auto een uur kunnen racen – een flinke uitdaging voor het team als het gaat om de betrouwbaarheid van de auto. Door de complexiteit van de auto zal er veel getest worden om te zorgen dat het systeem optimaal presteert. De auto heeft een topsnelheid van meer dan 200 km/uur en moet gaan accelereren van 0 naar 100 in ongeveer 4 seconden. We gaan het allemaal meemaken in augustus 2017.

De tekst van dit persbericht vindt u ook terug op www.hella.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer