Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Het nieuwe rijden

Gepubliceerd op: 14-01-2014


Het nieuwe rijden
Een paar jaar geleden was het misschien bijna niet voor te stellen maar de dagen dat u als autobestuurder niet meer nodig bent, beginnen aan te breken. Verschillende techbedrijven en automerken werken aan zelfrijdende auto’s voor dagelijks gebruik. En haast niets staat in de weg dat ze er niet zullen komen. Deze trend is door verschillende autoproducenten opgepikt. Zo ook door Ford, die komen met een Fusion waarbij het niet langer meer nodig is de handen aan het stuur te houden.

Ford presenteerde onlangs een prototype van www.autoblog.nl/nieuws/dit-is-de-zelfrijdenden-auto-van-ford-63695 de zelfrijdende Fusion Hybrid. Voor Ford was dit de eerste stap naar een zelfrijdende auto. Verwacht wordt dat vanaf 2025, de zelfrijdende auto het straatbeeld zal domineren. De auto is in samenwerking met het verzekeringsbedrijf State Farm en de universiteit van Michigan ontwikkeld. Deze zelfrijdende auto beschikt over vier infraroodsensoren die door middel van lichtstralen een 3D-kaart van de omgeving maken. De sensoren zijn zo scherp dat ze vanaf 100 meter het verschil tussen een papieren zak en een klein dier kunnen waarnemen.

Drive Me
Echter is Ford niet de enige autoproducent die zelfrijdende auto’s wil realiseren. Als eerste producent ter wereld start Volvo met een project waarbij zelfrijdende auto’s zullen rondrijden op de Zweedse wegen. Het zogenoemde "Drive Me” project zal in 2014 van start gaan en in 2017 zullen daadwerkelijk de eerste auto’s op de wegen in en rond Gotherburg rijden.

Een pracht-innovatie
Ook onze eigen minister van Infrastructuur en Milieu ,Schultz van Haegen, heeft kennis gemaakt met de zelfrijdende auto. Onlangs werd er in Amsterdam voor het eerste een test gedaan op de weg met zelfrijdende auto’s. Afgelopen november werd er in auto’s, ontwikkeld door DAVI, op de A10 gereden. Deze ontwikkelde in samenwerking met onder meer TNO, Connekt, de TU’s Delft en Eindhoven, een tal van technologische bedrijven en de Rijksdienst voor het Wegverkeerd dit voertuig.

De Minister die een rondje in een van deze auto’s meereed, vindt het een pracht-innovatie. Het is namelijk beter voor vlot lopend verkeer wanneer de auto’s met elkaar communiceren en gelijktijdig optrekken of afremmen, hierdoor voorkom je namelijk schokbewegingen.

De automobielindustrie is nog niet zo ver dat we à la the Jetson over straat kunnen vliegen. Echter is het nu wachten op deze innovatie. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de oude vertrouwde autoband. Is uw auto weer toe aan een nieuw stel banden? Dit hoeft geen dure investering te zijn. Neem een kijkje bij Tirendo waar u een ruim aanbod vindt met http://www.tirendo.nl/goedkope-banden/ voordelige autobanden.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer