Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

HELLA presenteert de Luminator X-LED voor het robuustere rijden

Gepubliceerd op: 28-10-2014


Nieuwegein, oktober 2014. Mede dankzij zijn waterbestendige karakter bij onderdompeling tot 0,5 m waterdiepte gedurende 5 minuten is de Luminator X-LED is een zeer geschikte extra verstraler voor offroad gebruik.

Door de high-performance LED’s is een groot lichtbereik ruimschoots te realiseren. Daarnaast geeft de Luminator X-LED direct licht zonder vertraging met behulp van een lichtsignaalfunctie.

Een oprecht slimme investering mag deze extra verstraler zich wel noemen; door geïntegreerde elektronica en koelribben voor passieve warmteafvoer is de levensduur van de Luminator X-LED van extreem lange aard en is het gebruik van een ventilator niet langer noodzakelijk. In combinatie met de keuze voor LED-verlichting is het vervangen van lampen na aanschaf verleden tijd.

Dit type verstraler is zowel staand als hangend te monteren wat een flexibele inzetbaarheid garandeert. De robuuste metalen behuizing en stabiele houder zijn schok- en stofbestendig, essentieel tijdens het soms ruige offroad rijden. Een stoere uitstraling van het voertuig en de perfecte verlichting in iedere situatie dragen optimaal bij aan het rijplezier.

De Luminator X-LED is zowel met chromen als zwarte designring verkrijgbaar  en is geschikt voor 12- en 24 volt voertuigen.

HELLA Benelux BV is onderdeel van een wereldwijde, onafhankelijke familieonderneming met 29.000 werknemers en 100 vestigingen in meer dan 35 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lippstadt, Duitsland. Het HELLA concern ontwikkelt en produceert componenten en systemen op het gebied van lichttechnologie en elektronica voor de auto-industrie, en beschikt daarnaast over een van ’s werelds grootste handelsorganisaties gespecialiseerd in onderdelen, toebehoren, diagnose en service voor voertuigen. In verschillende joint ventures zijn bovendien complete voertuigmodules, airco-systemen en boordnetten ontstaan. Met meer dan 5.800 wetenschappelijke onderzoekers en productontwikkelaars is HELLA één van de belangrijkste innovatiepioniers op de markt. Bovendien behoort het HELLA concern met een omzet van 5,3 miljard euro (boekjaar 2013/2014) tot de top 50 van wereldwijd actieve autotoeleveranciers én tot de 100 grootste industriële ondernemingen in Duitsland.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer