Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Hella marine gekozen als "Best Lighting Supplier 2016“

Gepubliceerd op: 12-02-2017


Hella marine heeft een award ontvangen voor de Beste Verlichting Leverancier 2016 van het internationale maritieme magazine Work Boat World.

Nieuwegein, februari 2017. "Een naam die we bijna gegarandeerd verwachten te zien op een specificatieblad van een vaartuig, is Hella marine. Als een vaartuig geen Hella marine verlichting heeft, is het waarschijnlijk niet ontworpen om 's nachts te varen!“ aldus Dave Thornton,  Redacteur van Work Boat World magazine.

Hieronder vindt u een korte samenvatting uit het magazine Work Boat World van januari:

Tijdens het bekijken van schepen voor dit tijdschrift, krijgen we een gevoel voor populariteit van leveranciers en leren we wie ‘koning’ is in verschillende regio's en in verschillende sectoren van de werkzaamheden. Soms veranderen deze namen als valutaschommelingen zorgen dat een bepaalde fabrikant goedkoper is dan een concurrent, of als een nieuwe technologie het mogelijk maakt voor een bedrijf om een voorsprong te hebben op anderen. Maar dit geldt niet voor verlichting.

Een naam die we bijna gegarandeerd verwachten te zien op een specificatieblad van een vaartuig is Hella marine. Als een vaartuig geen Hella marine verlichting heeft, is het waarschijnlijk niet ontworpen om 's nachts te varen!

Dit Nieuw-Zeelandse bedrijf is uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied; de markt van marine verlichting van navigatie- en zoeklichten om het dek te verlichten tot interieurverlichting. Hun lampen kun je net zo goed vinden op een reddingsboot van 6 meter als op een luxe motorjacht.

HELLA was een ‘early adopter’ van LED en herkende al vroegtijdig de vele voordelen van LED voor de marine wereld. Langere levensduur met minder vermogen, een solide basis die bescherming biedt tegen schokken en stoten, ze ‘springen’ niet  zoals de gevoelige traditionele gloeilampen, en ze genereren zelfs nog geen fractie van de warmte die traditionele gloeilampen produceren. Naast deze enorme kwaliteiten, die bijdragen aan het welbehagen van eigenaren en exploitanten van vaartuigtuigen overal, is het een belangrijk feit dat hun LED-lampjes allemaal volledig zijn afgesloten, wat betekent dat er geen vocht of vuil kan binnendringen en problemen kan veroorzaken. Lager stroomverbruik en minder onderhoudskosten zijn een pluspunt voor elke eigenaar.

Het bedrijf innoveert nog steeds met de recente geïntroduceerde RFCommSafe verlichtingslijn, die speciaal ontwikkeld is om elektrische onderbreking enorm te verminderen. Het gaat dan om onderbreking veroorzaakt door elektronica die radio en communicatie en andere gevoelige elektronica, zoals zeer nauwkeurige GPS-systemen, verstoren.

Meer informatie over het uitgebreide assortiment LED-verlichtingsoplossingen van Hella marine is te vinden op www.hellamarine.com.

De tekst van dit persbericht vindt u ook terug op www.hella.nl.

HELLA BENELUX BV is onderdeel van een wereldwijde, onafhankelijke familieonderneming met 35.000 werknemers en 125 vestigingen in meer dan 35 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lippstadt, Duitsland. HELLA richt zich op de drie pijlers: Parts, Tools & Services, door middel van een voortdurend groeiend productassortiment, professionele werkplaatsuitrusting en eersteklas service. Met meer dan 33.000 producten biedt HELLA een buitengewoon uitgebreid programma aan voertuigspecifieke onderdelen, universele onderdelen en accessoires. In verschillende joint ventures zijn bovendien complete voertuigmodules, aircosystemen en boordnetten ontstaan. Dankzij 6.000 wetenschappelijke onderzoekers en productontwikkelaars is HELLA één van de belangrijkste innovatiepioniers op de markt. De service van HELLA vertaalt zich door professionele ondersteuning aan de werkplaats d.m.v. trainingen, technische informatie en een hotline alsmede intensieve betrokkenheid binnen het Hella Service Partner garageconcept. Bovendien behoort het HELLA concern met een omzet van 6,4 miljard euro (boekjaar 2015/2016) tot de top 40 van wereldwijd actieve autotoeleveranciers én tot de 100 grootste industriële ondernemingen in Duitsland.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij:

HELLA BENELUX BV
Linda Steehouwer
Communicatie
Celsiusbaan 2
Postbus 1398
3430 BJ Nieuwegein
+31 (0)30 60 95 611
bnl.communication@hella.com
www.hella.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer