Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Hella goes Noordkaap!

Gepubliceerd op: 26-11-2015


HELLA goes Noordkaap!

Recordaantal deelnemers aan de uitdagende Noordkaap Challenge voor 3FM Serious Request

Nieuwegein, november 2015 Op 9 december start alweer voor de vijfde keer de Noordkaap Challenge. Een tocht die de deelnemers brengt van de 3FM studio’s in Hilversum naar de Noordkaap en vanaf daar weer terug, om op 21 december aan te komen bij het Glazen Huis in Heerlen. Doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor 3FM Serious Request dat zich dit jaar inzet voor jongeren en kinderen in oorlogs- en conflictgebieden. HELLA Benelux BV stuurt dit jaar een team mee en is tevens ‘friend of the challenge’.

Geld doneren in ruil voor te gekke challenges
Team HELLA bestaat uit drie vertegenwoordigers die het aandurven om de lange en koude tocht te maken, maar die eveneens niet bang zijn gave opdrachten uit te voeren. Relaties van HELLA kunnen opdrachten insturen in ruil voor een donatie. Bijna niets is te gek! Van de challenges zullen video-, blog- en fotoregistraties gemaakt worden, zodat relaties er op afstand van mee kunnen genieten. Op deze manier probeert HELLA in de knusse decembermaand samen met haar relaties een steentje aan het goede doel bij te dragen.

Naast alle challenges staan de teamleden voor nog een andere uitdaging: het laten zien en gebruiken van HELLA producten onder soms barre, winterse omstandigheden. Dit alles na het rijden van afstanden die schommelen tussen de 500 en 800 kilometer per dag.

Benelux Team HELLA Benelux BV heeft een vestiging in Nederland en een vestiging in België. Ook het team van HELLA dat deelneemt aan de Noordkaap Challenge is een combinatie van Nederlandse en Belgische collega’s. Een deel van het geld dat HELLA ophaalt met de challenge zal daarom gedoneerd worden aan de Belgische variant op 3FM Serious Request: Music For Life van Studio Brussel.

Steun Team HELLA
De avonturen van Team HELLA en haar coureurs Bastiaan Wesselink, Rob van Tichelen en Peter Vermeersch kunnen gevolgd worden via www.hellagoesnoordkaap.nl en via www.facebook.com/hella.benelux. Doneren of een challenge insturen?
Neem 
daarvoor contact op via Bnl.communication@hella.com.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer