Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Hamer - Stokvis richt Kwik-Fit Breda in

Gepubliceerd op: 24-02-2013


In Haarlem wordt momenteel hard gewerkt aan de afronding van de eerste nieuwe Kwik-Fit vestiging, waar een vernieuwd werkplaatsconcept (Premier) wordt gepresenteerd. De locatie is ingericht als full service werkplaats, terwijl aan de buitenkant nog het welbekende, 'oude' imago wordt gekoesterd.

Kwik-Fit kondigde een aantal jaren geleden al een transformatie aan en wil van bandenspecialist-fitter meer uitgroeien tot een volwaardige autoservice-keten. Mede met het oog op de zakelijke markt, wordt een completer servicepakket aangeboden. Met (winter)banden heeft Kwik-Fit al een significant aandeel op de Nederlandse markt. Vanaf nu zouden langzamerhand meer en andere werkplaatsactiviteiten moeten worden aangeboden bij de keten.

Voorlopig lijkt het nog maar ten dele te lukken om reparatie en onderhoud in de meest brede zin van het woord aan te bieden, mede met hulp van de technische kennis van Bosch. Los van de zakelijke klanten, is ook de particuliere consument een professional geworden. Neem winterbanden, een setje kan al snel een paar honderd euro kosten. Dat vergt meer overleg dan een bandreparatie. Mede daarom verandert ook de receptieaanpak bij de nieuwe flagship store in Haarlem.

Investering
Kwik-Fit is sinds vorig jaar in handen van de Japanse bandendistributeur Itochu en de verwachting was dat de Harderwijkse keten weer zou terugkeren naar de oorsprong: de bandenbusiness. Maar niks van dat alles. Het is in ieder geval duidelijk dat het nieuwe pand met een indrukwekkende gevel veel belooft aan de klant.
Ook is de nieuwe vestiging uitgerust met een werkplaatsinrichting die er kwalitatief anders uitziet. Geen traditioneel opgestelde vierkolomshefbruggen met hier en daar een tweekolomshefbrug, want naast een 4 tons uitlijnhefbrug, is voornamelijk geïnvesteerd in diverse typen stempelhefbruggen. Dat bevestigt een andere aanpak van de werkplaatsactiviteiten. Stempelhefbruggen bieden in veel gevallen een grotere efficiency, maar vergen ook een grotere investering.

De bandenserviceapparatuur is afkomstig van Explora uit Ede. Bovendien zijn de banden de- en montagemachines allemaal uitgevoerd in de huiskleuren van Kwik-Fit. Het uitlijnsysteem is van Hunter, Lebon & Gimbrair uit Bunschoten heeft de olie-, lucht- en afzuiginstallatie geleverd en alle hefbruggen komen van Stokvis Equipment uit Deventer.

Breda
Kwik-Fit gaat de komende jaren tientallen filialen inrichten volgens het Premier-concept. De eerst volgende is het nieuwe filiaal van Kwik-Fit in Breda, begin januari 2013.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer