Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Hamach introduceert de nieuwe HR1400 Spuitpistool Reiniger

Gepubliceerd op: 17-01-2017


Bespaar tijd tijdens het wisselen van kleuren, binnen enkele seconden gegarandeerd een schoon en droog spuitpistool!

Het reinigen van een spuitpistool wanneer u van kleur wilt wisselen is een tijdrovende klus. De snelle en compacte HR1400 Spuitpistool Reiniger biedt de mogelijkheid uw productiviteit te verhogen door u in staat te stellen uw spuitpistool binnen enkele seconden te reinigen.

Deze compacte reiniger is gemakkelijk te bedienen in slechts 3 stappen: Reinigen, Spoelen en Drogen!
Hij verkort de reinigingstijd en zorgt er zo voor dat u de hoogste efficiëntie uit uw spuitsysteem kunt halen. Draagt bij aan een schone en gezonde werkomgeving door het afgesloten opbergen van de jerrycan met afvalwater en is duurzaam en gemakkelijk te reinigen dankzij het RVS materiaal.

 • Gemakkelijk in gebruik
  Reinigen, Spoelen en Drogen

 • Verhoogt productiviteit
  Snel en gemakkelijk wisselen van kleur

 • Milieuvriendelijk
  Reductie van waterverbruik / afvalwater

 • ATEX  2014/34/EU
  Geschikt voor ATEX zone 1 en 2
  (ook geschikt voor plaatsing buiten de mengruimte)

 • Schoon en gezond werken
  Schone werkomgeving = Optimaal resultaat
  (Afval wordt opgeslagen in een gesloten omgeving voorzien van afzuiging)

Art.nr. 000452
Meer informatie:
www.sprayguncleaning.com

Op zoek naar een gemakkelijke oplossing om snel van kleur te kunnen wisselen en uw productiviteit te verhogen?  Bestel dan nu uwHR1400 Spuitpistool Reiniger! Neem contact op met verkoop@emm.com of uw Hamach dealer.

Hamach, Dutch Engineering
De ontwikkelaars van Hamach kijken met een vernieuwende blik naar materialen, technieken en toepassingen. Zij weten het uiterste uit alle materialen te halen door optimaal gebruik van hun inventiviteit en kennis. In het kort: Hamach staat voor creatief en vindingrijk design! Dezelfde vindingrijkheid welke Nederland wereldwijd beroemd heeft gemaakt. De deltawerken, de microscoop, bluetooth of Hamach, allen het levende bewijs van de uitzonderlijke vindingrijkheid en kennis gevestigd in Nederland. ‘Thinking out of the box’, dat is Hamach!

EMM Just add paint
EMM is een wereldwijde speler op het gebied van non-paint. Centraal staat de ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen voor alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken. EMM beschikt over de merken Colad, Hamach en Ronin Tools. De laatste twee jaar heeft EMM meer dan 40 nieuwe producten geïntroduceerd waaronder de Colad BodyGuard® (www.paintsuits.com), de Hamach Voorafscheider (www.hamachcentralvacuum.com) en het innovatieve en verbeterde Colad Snap Lid System® (www.snaplid.com).

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de HR1400 Spuitpistool Reiniger of andere EMM producten?   
Bezoek www.sprayguncleaning.com of neem contact op met onze afdeling verkoop via: E. verkoop@emm.com / T. +31 38 467 66 00. 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer