Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Group Auto netwerk uitgebreid

Gepubliceerd op: 20-11-2012


Drie grossiers uit het netwerk van Group Auto Nederland, melden onafhankelijk van elkaar de nodige uitbreiding van hun activiteiten. Huva uit Bladel en Eersel, opent een derde vestiging in Heeze.

"In de regio Heeze zijn relatief veel universele garages gevestigd. We waren er al actief vanuit Bladel, maar nu kunnen we vanuit de nieuwe locatie ons klanten nog slagvaardiger bedienen", legt eigenaar Ard van Uythoven uit.

Bij Agron in Geleen en Kerp Heerlen meldt eigenaar Peter-Paul van Cleef, dat de vestiging in Heerlen een belangrijke uitbreiding heeft ondergaan. "Tot nu toe waren we in deze regio hoofdzakelijk actief met onderdelen voor de truck- en trailersector. Maar we kregen van universele garages steeds meer vraag naar onderdelen voor personenauto's. Vandaar dat de vestiging fors hebben uitgebreid om aan die vraag te voldoen."

Behalve deze twee uitbreidingen, heeft Besbo uit Den Bosch de activiteiten van Raydo Automaterialen in Den Bosch overgenomen. De Turkse grossiersgroep Merci Automaterialen nam onlangs nog de Amsterdamse vestiging van Raydo over.

"De crisis gaat ons natuurlijk niet voorbij, maar ik ben blij dat onze leden actief blijven opereren en initiatieven nemen om de groeimogelijkheden die er zijn op te pakken", stelt Freek Blekxtoon, directeur van Group Auto Nederland.

Bron: www.aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer