Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Green Garant: nieuwe manier van klantenbinding voor werkplaats en verkoop

Gepubliceerd op: 07-03-2014


 • Samenwerking Green Garant, Rhenoy, Real Garant (Zurich Insurance) en Autoconnect Holland
 • Klantenbindingtool voor autobedrijven
 • Actieve opvolging van uitgestelde werkzaamheden
 • Klant komt gegarandeerd vaker naar werkplaats
 • Duidelijk hogere omzet per werkplaatsdoorgang
 • Onderdelen van Rhenoy Approved Green kwaliteitslabel
 • Leeftijd gebonden reparatie en kwaliteitsbewijs
 • Voordelen van de garantiepakketten

GreenGarant-Rhenoy-2

Green Garant introduceert in samenwerking met Real Garant (onderdeel van Zurich Insurance) een nieuwe werkwijze voor een efficiëntere manier van klantenbinding. Specialist in technische onderdelen Rhenoy is aangesteld als premium-reseller en levert de vervangende onderdelen. “Het modulaire ServicePlan in vast verband met de geautomatiseerde opvolging van uitgestelde werkzaamheden is voor autobedrijven de meest doeltreffende tool van deze tijd”, aldus initiatiefnemer van Green Garant Bernd Krüger. “Voor consumenten is de ServicePlan transparant en gegarandeerd voordeliger dan andere garanties.”

Klantenbindingtool voor autobedrijven

”Autobedrijven kunnen Green Garant inzetten als klantenbindingtool,” vervolgt Krüger. “Door de garantie gratis aan de klant te verstrekken, is het meer dan duidelijk, dat hij bij dit bedrijf meer krijgt dan bij anderen. Bij garantie claims zal de klant altijd terug gaan naar het bedrijf dat hem het “werkplaats kwaliteitsbewijs” heeft verstrekt.”

GreenGarant- EVHC

Snelle afhandeling

Een autokeuring en de garantie wordt via het online systeem EVHC van leverancierAutoconnect Holland afgehandeld en naar Real Garant verstuurd. “Deze geïntegreerde afhandeling onderscheidt zich volledig van andere concepten op de markt en levert betere informatie in minder tijd.” Real Garant betaalt de claim volgens Krüger gegarandeerd binnen één week uit.

Klant komt gegarandeerd vaker naar werkplaats

Green Garant is een nieuwe manier om vele jaren goede service aan zijn klant te kunnen bieden. Volgens Krüger biedt Green Garant door de proactieve manier van werken en communicatie meerwaarde aan het autobedrijf en de automobilist. “Het autobedrijf krijgt 10 jaar lang regelmatig meer klanten in de werkplaats, want om de garantie te behouden, moet de auto regelmatig onderhouden worden.”

GreenGarant-banner

Consument kan om Green Garant vragen

Consumenten kunnen ook om een Green Garant vragen bij het in opbouw zijnde landelijke netwerk van garagebedrijven. “Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een gebruikte auto. De klant gaat met de auto naar een aangesloten autobedrijf en laat zijn auto keuren. Na goedkeuring kan de klant kiezen voor 6 of 12 maanden garantie en verschillende pakketten. Na afloop van de garantieperiode wordt de auto opnieuw gekeurd tijdens APK of onderhoud, waarna de garantie opnieuw kan worden afgesloten.”

Rhenoy Approved Green kwaliteitslabel

Als de auto kapot gaat, kan de klant het probleem bij een Green Garant autobedrijf gratis laten oplossen. Krüger: “Het autobedrijf voert de reparatie uit in opdracht van Green Garant. De gebruikte onderdelen worden geleverd met het Approved Green kwaliteitslabel van Rhenoy. Door het gebruik van onderdelen uit het Approved Green concept is het investeringsbedrag erg gering en een reparatie milieuvriendelijker. Rhenoy levert de onderdelen als ze beschikbaar zijn. Voor alle andere onderdelen geldt vrijheid van inkoop.”

Powerline Service Plan & Veiligheid Service Plan

Looptijden: 6 en 12 maanden, vanaf € 29,-
Groot is uit. Flexibel is in!

Voordelen van de pakketten zijn:

 • Meer contact met de klant via SMS en e-mail
 • Hoger opbrengst per werkplaatsdoorgang
 • Ook als klant al een auto heeft => nieuwe klanten in de werkplaats
 • Garantie modulair af te stemmen op leeftijd van de auto
 • Te verlengen tot de auto 10 jaar oud is

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer