Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

GlasGarage sluit deal met Dekra over elektronica in autoruiten

Gepubliceerd op: 12-07-2013


GlasGarage heeft een overeenkomst gesloten met Dekra voor het beoordelen van alle werkprocedures voor de reparatie van autoruitschades.

Autoruitreparaties
Met deze overeenkomst wil GlasGarage de kwaliteit van autoruitreparaties nog beter waarborgen. Tevens wil men hiermee voorbereid zijn op toekomstige ontwikkelingen. Volgens GlasGarage is het beoordelen nodig omdat er steeds meer high-tech hulpmiddelen in de voorruit worden verwerkt, zoals regensensoren, GPS, Head-Up displays, voetgangersdetectie, afstandmeter en rijbaansignaleringen. Deze hulpmiddelen maken een autoruitschade een stuk complexer. Onjuiste handelingen tijdens vervanging of reparatie kunnen de veiligheidssystemen ontregelen, waardoor de systemen niet nauwkeurig of helemaal niet meer werken.

Resetten
Commercieel Directeur Leo Smid ziet steeds meer auto's met deze hulpmiddelen in de werkplaatsen: "Niet iedereen is in staat om dergelijke ruiten te vervangen. Het is belangrijk om de juiste handelingen te verrichten en in de juiste volgorde. Dit gaat dus verder dan alleen een ruit vervangen. Het kan ook voorkomen dat we na afloop bepaalde systemen moeten resetten en/of kalibreren."

Dekra zal een beoordelingstraject voor GlasGarage gaan uitvoeren.

Bron: www.Automobielmanagement.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer