Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

GlasGarage kiest voor Belron

Gepubliceerd op: 11-11-2015


GlasGarage is bijzonder verheugd om aan te kondigen dat er overeenstemming is bereikt met Belron over een overname. Na overleg met diverse partijen heeft GlasGarage weloverwogen gekozen voor Belron als strategisch partner in een steeds complexere markt. Belron Holland B.V. neemt alle aandelen van de GlasGarage-formule over, en de vestiging in Breda.


Eigenaar Emil Voorhorst startte reeds in 1986 met ruitherstelactiviteiten, waarna in 1993 GlasGarage werd opgericht. Sindsdien is GlasGarage uitgegroeid tot een landelijk opererende franchiseorganisatie met haar hoofdkantoor in Breda. GlasGarage opereert onder andere vanuit shop-in-shops binnen autobedrijven of carrosseriebedrijven, en ook stand alone. Door de overname kan GlasGarage een verdere impuls geven aan de ingezette strategie en professionalisering van het bedrijf. Emil Voorhorst zal verbonden blijven aan GlasGarage en Belron.

Emil Voorhorst, algemeen directeur GlasGarage:
“De enorme marktkennis en know how van Belron sluit uitstekend aan bij de strategie van GlasGarage, waarbij de focus nog nadrukkelijker komt te liggen op o.a. organisatie efficiency, technische ontwikkelingen en bijbehorende waarborging van diverse processen. Als partners zullen Belron en GlasGarage dan ook intensief gaan samenwerken aan het verder verbeteren van de rendementspositie van de aangesloten franchisenemers door onder andere inkoopbundeling. Met de keuze voor Belron gaat GlasGarage vol vertrouwen een goede toekomst tegemoet.”

Douwe Bekius, Managing Director Belron Holland:
“Door de verschillende organisaties naast elkaar te laten opereren, kunnen we optimaal invulling geven aan de behoefte aan differentiatie die we zien in de markt. Net als in andere markten hebben onze business partners en consumenten verschillende behoeften als het gaat om dienstverlening, en behoefte om te kunnen kiezen. Het in stand houden van verschillende organisaties naast elkaar is dus van belang voor zowel onze business partners, de consument als Belron. Belron zal haar expertise inzetten om GlasGarage niet alleen succesvol te laten zijn op korte termijn, maar ook in de toekomst. Ik begrijp de stap van GlasGarage en heet iedereen van harte welkom bij Belron.”

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer