Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Förch groeit en breidt uit

Gepubliceerd op: 05-06-2014


Förch profiteert in een momenteel stagnerende markt van sterke groei en gaat als gevolg daarvan de logistieke- en opslagcapaciteiten uitbreiden. De Duitse leverancier van werkplaatsbenodigdheden, montage- en bevestigingsartikelen start nog dit jaar met de bouw van extra logistieke- en opslagcapaciteit bij haar hoofdkantoor in Neuenstadt.

Door de uitbreiding zal Förch haar huidige 100.000 voorraadlocaties in de geautomatiseerde opslag voor kleine onderdelen meer dan verdubbelen. Bij Förch in het Duitse Neuenstadt werken nu ruim 500 mensen. In de nieuwbouw is er ruimte voor meer dan 50 nieuwe werknemers. Bij Förch worden 8.000 orders per dag verwerkt, waarbij dagelijks 40.000 orderregels worden verwerkt. Klanten hebben keuze uit 70.000 verschillende artikelen. Jaarlijks verzendt Förch meer dan 2,5 miljoen pakketten. In 16 Europese landen wordt rechtstreeks aan de klant geleverd, zonder tussenopslag.


Ook flinke groei Förch Nederland
Ook Förch Nederland maakt volgens directeur John Slaats een flinke groei door. “We hebben 39 procent meer omzet in vergelijking tot voorgaande jaren. We begonnen met 19 vertegenwoordigers, dat zijn er nu inmiddels 24 verspreid over heel Nederland. Dit jaar zijn we heel voorspoedig begonnen, we hebben in de eerste vier maanden van dit jaar al meer omzet dan in de eerste zes maanden van 2013. Het aantal orders is met 40 procent gestegen.” De doelstelling van de gehele Förch groep is een tweecijferig aanhoudende groei per jaar.

Förch betrekt haar material-handling systemen bij het Nederlandse bedrijf Vanderlande Industries. Ook voor de nieuwbouw in Neuenstadt is Vanderlande de hoofdleverancier van de interne transportsystemen.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer