Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Faillissement voor van drugshandel verdachte Robbin Robijn

Gepubliceerd op: 12-08-2013


Autoskala Assen, het autobedrijf van de jonge ondernemer Robbin Robijn, is afgelopen week failliet verklaard. Tegenover Automotive ontkende Robijn dat Autoskala failliet is, maar curator Peter Sluyter meldt dat er wel degelijk sprake is van een faillissement.

Robijn kwam recentelijk in het nieuws omdat hij verdacht wordt van drugshandel. Onder het huis van zijn ouders, waar hij ook woont, werd een grootschalige wietkwekerij opgerold. Robbin Robijn is in afwachting van behandeling van deze zaak vrij. Hij houdt vol onschuldig te zijn en niets gemerkt te hebben van de wietteelt. 

Tonnen schuld
Robijn is eigenaar van onder meer Autoskala, dat in luxe occasions handelt en RR Minicars. Auto Zwaluw is het bedrijf dat feitelijk failliet werd verklaard. Volgens de curator heeft Robijn de bv-naam Autoskala eind juli veranderd in Auto Zwaluw. De schuld van het bedrijf bedraagt enkele tonnen, aldus de curator tegen het Dagblad van het Noorden.

Robijn laat aan de krant weten dat slechts een van zijn tien bv's failliet is gegaan en dat de schuld slechts een paar duizend euro bedraagt.

Robijn is een bekende ondernemer. Op 15-jarige leeftijd begon hij met de handel in minicars en verwierf daarmee landelijke bekendheid. De NOS maakte in 2009 het volgende item over zijn bedrijf.  

Bron: Automotive-online.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer