Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Explora begonnen met verkoop van TEXA emissie-apparatuur

Gepubliceerd op: 24-06-2013


Explora heeft onlangs haar assortiment 4-gas en roetmeters uitgebreid en hiermee de samenwerking met TEXA verder uitgebouwd. Sinds enkele jaren verkoopt Explora de diagnose-apparatuur naar volle tevredenheid. De goede relatie met TEXA en de aanvulling van emissie op de diagnose-apparatuur  hebben de doorslag gegeven voor dit besluit.

Explora gaat de TEXA stand alone 4-gastester genaamd Gasbox en een stand alone roetmeter genaamd Opabox in combinatie met een PC of laptop aanbieden. De apparatuur is draadloos te bedienen door middel van bluetooth en voorzien van een interne oplaadbare accu met een capaciteit van 6 uur constante werking. Hierdoor is de apparatuur mobiel verplaatsbaar zonder last te hebben van snoeren wat de veiligheid en betrouwbaarheid te goede komt in de werkplaats, ook omdat de 4-gastesters op handige verrijdbare trolleys staan. (de roetmeter zal normaal gesproken op een 0-emissiekast gemonteerd zijn).

Bent u in bezit van TEXA diagnose met uitlezing via PC of laptop of u bent dit in de toekomst van  vlan, dan kan dit moeiteloos gecombineerd worden met het TEXA emissieprogramma. Explora start met een knallende aanbieding op de Gasbox 4-gastester met laptop voor maar € 2.995,00. De technische dienst (E-S-T) zorgt voor onderhoud en certificering van huidige en toekomstige gebruikers.

www.explora.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer