Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Explora B.V. Nederlandse Leverancier BlitzRotary Wielliften

Gepubliceerd op: 25-04-2015


Equipmentleverancier Explora B.V. is de nieuwe Nederlandse leverancier van BlitzRotary Wielliften die het tillen van band/velg combinaties vereenvoudigen. BlitzRotary is een Duitse werkplaatsequipment producent en tevens leverancier van Rotary hefbruggen.

Met de BlitzRotary MW80 Wiellift biedt Explora autobedrijven equipment waarmee de steeds zwaarder wordende band/velg (wiel)combinaties van voertuigen zoals personenwagens, suv’s, terreinwagens en lichte bedrijfswagens eenvoudig gedemonteerd en gemonteerd kunnen worden.

Band/velg combinaties van moderne suv’s, terreinwagens en bestelwagens kunnen volgens René van Arkel van Explora tot wel 45 kilo wegen. “Dat is ver boven de last van 25 kilo die Nederlandse werknemers van de arbodienst meerdere keren per dag mogen verplaatsen. Dankzij de wiellift hoeft de monteur de zware wielen niet meer te tillen. Bovendien wordt de kans dat een duur lichtmetalen wiel valt en kapot gaat tot een minimum beperkt.”

Krachtig, praktisch en flexibel

De BlitzRotary MW80 wiellift is een krachtig, praktisch en flexibel inzetbaar hulpmiddel voor de demontage, montage en het transport van wielen in het autobedrijf. De BlitzRotary MW80 is zo geconstrueerd dat er geen vuil in het mechanische gedeelte van de wiellift en bij de elektronica kan komen. “Dit maakt de MW80 volledig onderhoudsvrij en duurzaam”, aldus Van Arkel. “Een grote oplaadbare accu levert de stroom voor de krachtige elektromotor met geïntegreerde veiligheidsrem. Op één acculading kan de wiellift 100 keer heffen en dalen. De meegeleverde universele acculader is in staat de accu weer snel op te laden.”

Het wiel rust op een flexibele Vario pick-up Vork met vijf geleiderollen. De vork en geleiderollen ondersteunen de band/velg combinatie optimaal en begeleiden de combinatie optimaal bij de positionering van het wiel voor de boutgaten. De multifunctionele Vario-Vork kan tevens dienen als hulpmiddel voor bijvoorbeeld infrarood drooglampen in het schadeherstelbedrijf.

Een stevig frame en vier zwenkwielen zorgen ervoor dat de BlitzRotary MW80 zeer stabiel en wendbaar is. De wiellift heeft een draagkracht van 80 kilo en is geschikt voor wiel/velg combinaties vanaf de maat 135/80 R13 tot 305/30 R26. Het gewicht van de BlitzRotary MW80 zelf is 60 kilo. De pick-up vork is 1.440 millimeter lang. De lengte, breedte en hoogte van de lift zijn respectievelijk 688, 726 en 1.865 millimeter.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer