Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Explora aircoservice nieuws

Gepubliceerd op: 07-03-2014


  • Texa KONFORT 770S en 760R gehomologeerd door BMW
  • Texa KONFORT 700 series winnen 95 procent koudemiddel terug
  • Explora exclusief leverancier nieuwe ECOTECHNICS Black line automotive aircoservicestations
  • Met LEAK DETECTOR AEK177 hoeft klant met aircolekkage niet meer twee keer terug naar werkplaats

Download hier het persbericht en bijbehorende afbeeldingen: Explora aircoservice nieuws.

Texa KONFORT 700 series gehomologeerd door BMW, wint 95 procent koudemiddel terug

TEXA-KONFORT-770SDe Texa KONFORT 770S (R1234yf)en 760R (R134a) aircoservicestations zijn beiden door autofabrikant BMW gehomologeerd voor onderhoud en reparatie. De homologatie geldt voor werkzaamheden aan alle BMW’s met zowel het nieuwe koudemiddel R1234yf als het oude koudemiddel R134a. Om BMW i3-agent te kunnen worden en onderhoud en reparatie aan de elektrische i3 te kunnen uitvoeren, moet de BMW-dealer beschikken over een R1234yf aircoservicestation.

De Texa KONFORT 700 series aircoservicestations zijn ontworpen voor diagnose, onderhoud en het spoelen van koudemiddel in personenauto’s, lichte bedrijfswagens, vrachtwagens en bussen. De Texa KONFORT 700 series bestaat uit zeven modellen die allemaal maximale functionaliteit bieden. Aan de zijkant van het display bevindt zich een SD-kaartlezer met voertuigdatabase. Op de SD-kaart kunnen onderhoudsgegevens van voertuigen worden opgeslagen.

95 procent koudemiddel terugwinnen
De KONFORT is een innovatieve reeks aircoservicestations met acht internationale patenten. De onderdelen hebben uitzonderlijke functies die garanderen dat 95 procent van het koudemiddel kan worden teruggewonnen. Dit betekent dat er tijdens onderhoud of reparatie slechts een minimale hoeveelheid duur koudemiddel verloren gaat.

Maximaal gebruiksgemak
KONFORT aircoservicestations zijn ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Op het bedieningspaneel zijn twee grote meters geplaatst die zelfs van een afstand goed zichtbaar zijn. Een digitaal display zorgt voor optimale zichtbaarheid onder alle lichtomstandigheden. Een serie LED’s in verschillende kleuren toont de fase waarin het servicestation opereert. Vanaf de KONFORT 760R zijn de machines uitgerust met hermetisch gesloten flessen voor PAG en POE olie, fluor Dye en automatische flesherkenning. Zo kan er geen fout gemaakt worden en verkeerde olie het systeem terechtkomen.

Continue kwaliteitsbewaking tijdens productie
De Texa KONFORT series worden bij de fabrikant op een zeer geavanceerd geautomatiseerd systeem geproduceerd. Continue kwaliteitscontroles tijdens de montage garanderen maximale kwaliteit en efficiëntie.

Explora exclusief leverancier ECOTECHNICS Black line aircoservicestations

ECOTECHNICS -4000-HFOEquipmentleverancier Explora is in Nederland exclusief leverancier van de nieuwe ECOTECHNICS Black line Eck 4000 series aircoservicestations.

ECOTECHNICS aircoservice-apparatuur is gehomologeerd door onder andere autofabrikanten Peugeot, Citroën en Renault. Explora levert de apparatuur exclusief aan de Nederlandse Renault- en PSA-dealers. Naast de verkoop van nieuwe apparatuur, verzorgt Explora ook de service en het onderhoud aan eerder geleverde ECOTECHNICS aircoservicestations.

De ECK4000-R is geschikt voor koudemiddel R134a, de ECK4000-HFO voor koudemiddel HFO1234yf. De aircoservicestations zijn volledig automatisch, winnen koudemiddel terug en recyclen het.

Status, bediening en vloeistoffen
Een groot 7 inch digitaal touch-screen display met iconen geeft de gebruiker duidelijke informatie over de status van het serviceproces en de handelingen die de gebruiker moet uitvoeren. In de machine bevinden zich drie hermetisch afgesloten tanks voor nieuwe PAG en POE olie en oude olie. Via een USB-poort kan de voertuigdatabase worden aangevuld met nieuwe voertuiggegevens en de software van het aircoservicestation worden bijgewerkt.

Standaard bij de Black line series
Met de geïntegreerde stikstof/waterstof lekdetectie aansluiting, kan lekkage in airconditioningsystemen worden gedetecteerd. De ECOTECHNICS Black line ECK4000 hebben beiden een aansluiting voor een externe stikstof/waterstof tank. De servicestations zijn voorzien van hybride functie die de serviceslangen spoelen i.v.m. voertuigen met elektrische aircocompressoren. Eveneens standaard op de ECK4000 Black line is de aansluiting voor een Saniflux verdamperreiniger. De verdamperreiniger kan aan het automatische menu van het servicestation worden gekoppeld, of als standalone reiniger gebruikt worden.

Optioneel bij de Black line series
Optioneel kan de ECOTECHNICS ECK4000 Black line reeks uitgebreid worden met hiervoor genoemde Saniflux verdamperreiniger. Andere opties zijn een spoelkit en een Gas Identifier.

ECOTECHNICS Black line BiGas R134a + HFO1234yf
Met de ECOTECHNICS Black line ECKTWIN PRO R134a en HFO1234yf kan onderhoud aan airconditioningsystemen met zowel koudemiddel R134a als koudemiddel HFO1234yf worden uitgevoerd. De ECKTWIN-PRO heeft dezelfde standaardspecificaties als de andere apparatuur uit de Black line reeks en kunnen worden uitgerust met dezelfde opties.

Met LEAK DETECTOR AEK177 hoeft klant met aircolekkage niet meer twee keer terug naar werkplaats

LEAK DETECTOR AEK177_1Met de gepatenteerde LEAK DETECTOR AEK177 worden lekkages in het airconditioningsysteem snel en efficiënt gedetecteerd. Lekkages worden audiovisueel met LED’s en geluid kenbaar gemaakt. De sensor van de lekdetector is gemonteerd op een flexibele sonde, waardoor de meest lastige ruimtes bereikbaar worden.

De unieke LEAK DETECTOR AEK177 is geschikt voor het traceren van lekkages in koudemiddel R134a en HFO1234yf airconditioningsystemen én detecteert lekzoekgas. Een gevoelige meter in de ergonomisch vormgegeven tester, toont via LED’s de intensiteit van de lekkage en helpt de gebruiker snel de exacte locatie van de lekkage te identificeren.

Op de tester zit één knop waarmee het apparaat aan en uitgezet en drie gekalibreerde gevoeligheidsniveaus voor koudemiddel R134a en HFO1234yf ingesteld kunnen worden. De LEAK DETECTOR AEK177 voldoet aan Amerikaanse SAE J2913 (HFO1234yf), SAE J2791 (R134a) en Europese EN14624:2005 automotive standaards.

Download hier het persbericht en bijbehorende afbeeldingen: Explora aircoservice nieuws.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer