Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

EMM presenteert de Turbomix PaintSaver®

Gepubliceerd op: 24-12-2015


De nieuwe en innovatieve gepatenteerde roerstok voor het sneller vermengen en besparen van lak! 

Succes komt voort uit verbetering. Als professional werkt u uitsluitend met de beste producten. EMM innoveert doorlopend haar assortiment. Dat doen we opdat u werkelijk alles uit uw vakmanschap kunt halen.

De nieuwe Turbomix PaintSaver®
Op 1 Januari presenteert EMM de nieuwe Turbomix Paintsaver™. Deze vernieuwde en verbeterde versie is de opvolger en vervanger van de  Colad Turbomix (Art.no. 9500). Ontwikkelt in samenwerking met dealers en eindgebruikers om de veelvoorkomende problemen uit de praktijk te kunnen elimineren. 

De Turbomix Paintsaver gepatenteerde roerstok helpt u om lak sneller te vermengen en de verspilling te minimaliseren. Dit garandeert de beste vermenging en een vlekkeloos eindresultaat! Hij is gemakkelijk in gebruik dankzij het ergonomische handvat. Dankzij de innovatieve en gepatenteerde Z-vorm met unieke gaten mengt de Turbomix Paintsaver™ 30% sneller, wat kan oplopen tot 40% bij metallic lakken. Het geïntegreerde ‘break it to save it’ systeem maakt het mogelijk lak gemakkelijk en snel van de roerstok te verwijderen voor deze wordt weggegooid (5-7 gram per keer komt extra terug in de mengbeker).
De roerstok is gemaakt van gerecycled materiaal.

Turbomix Paintsaver
Art.nr. 9500
Afmetingen: 22 x 2 cm
Dispenser doos: 500 + 12 st.

Binnenkort verkrijgbaar bij uw dealer!
Meer informatie: www.turbomixpaintsaver.com

EMM International BV
EMM is een wereldwijde speler op het gebied van Non-Paint.  Centraal staat de ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen voor alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken. EMM beschikt over de merken Colad, Hamach, Ronin Tools en Tander. De laatste twee jaar heeft EMM meer dan 20 nieuwe producten geïntroduceerd waaronder Colad Easy2Check® en de Colad BodyGuard®.

Meer informatie:
Wilt u meer informatie over de Turbomix Paintsaver™  of andere EMM producten?
Neem dan contact op met verkoop@emm.com of bel: +31 38 467 66 00.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer