Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

EMM overname productiefaciliteiten Strip- & Kleeflakken Velada

Gepubliceerd op: 02-12-2016


Op 1 december 2016 heeft EMM de productie- & ontwikkelactiviteiten van Velada te Biddinghuizen overgenomen. Hierbij gaat het om de activiteiten die betrekking hebben op coating beschermingssystemen voor onder andere spuitcabines zoals Antidust (kleeflakken), Aqua Strippable Coating, Liquid Masking & Protective Industrial Solutions. Deze overname past binnen het beleid en de strategie van EMM om een nog volwaardiger productie- & ontwikkelpartner te zijn voor onze distributieketen, zowel op het gebied van de eigen merken van EMM (Colad, Hamach & Ronin Tools) als op het gebied van private labelling. De overgenomen activiteiten zullen binnen EMM Holding BV worden ondergebracht. De komende tijd zullen er verschillende nieuwe ontwikkelingen worden uitgewerkt en worden geïntroduceerd, geschikt voor toeppassing binnen de Decoratieve markt, Automotive, Industrie, Marine en Luchtvaart.

Onder invloed van maatschappelijke, culturele, conjuncturele en technische ontwikkelingen veranderen uw wensen. Dat vraagt om innovatie, producten en oplossingen. Daarom zijn wij het creatief centrum voor vernieuwende toepassingen binnen alle lakverwerkende branches.

Bij EMM worden nieuwe uitvindingen gedaan die van grote betekenis zijn voor het succesvol werken met lak. Doorlopend betrekken wij hierbij eindgebruikers en dealers uit de gehele wereld. Tezamen verwezenlijken wij antwoorden. Vervolgens ontwikkelen, produceren en testen wij bijbehorende materialen en producten. Het resultaat; lakverwerkers die beter, veiliger, efficiënter, leuker en innovatiever hun werk kunnen leveren.

Alles voor vooruitgang. U realiseert het met EMM International. Just add paint.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer