Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

EMM introduceert oplossing voor opvang van explosiegevaarlijk stof voor verplichte ATEX regelgeving.

Gepubliceerd op: 27-06-2016


Wanneer er binnen uw bedrijf potentieel explosief stof (st1 stof) vrijkomt zoals fijn aluminium schuurstof of 
eikenhout schuurstof moet hier voorzichtig mee worden omgegaan. De geldende ATEX regelgeving stelt dat het verplicht is om potentieel explosief aluminium stof separaat op te vangen en niet te mixen met metaal schuurstof. Hamach introduceert de ideale oplossing met de HCV voorafscheider.

HCV 50 TQ EX Aluminium Voorafscheider

De ideale oplossing voor het separaat opvangen van explosiegevaarlijk stof.

-          Voorafscheider met automatische filterreiniging

-          Voor het scheiden en afzuigen van explosief stof (st1 stof)

-          Voldoet aan geldende Europese ATEX richtlijn: 2014/34/EU                      

-          Unit is te plaatsen in een Zone 22 ruimte

-          Geschikt voor plaatsing binnen bestaande en nieuwe afzuiginstallaties

-          Optioneel: Explosieklep

Voor een review van onze laatste tevreden klant, klik hier: http://goo.gl/PHr78e
Meer informatie: www.hamachcentralvacuum.com

Creative Engineering

Hamach biedt complete oplossingen voor een duurzame mengruimte- en werkplaatsinrichting. Daarnaast voorzien we met de centrale stofafzuiging een op maat gemaakte oplossing voor elk budget voor elke markt, waarin veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie centraal staan. Zo is de HCV Voorafscheider de ideale oplossing voor het separaat afzuigen van potentieel explosief stof. De engineers van Hamach kijken anders naar inzetbaarheid van materialen, technieken en toepassingen. Zij weten er meer uit te halen door vindingrijkheid en materiaalkennis. Kort gezegd; Hamach wordt ontworpen met creatief vernuft. Hetzelfde vernuft waar Nederland wereldwijd om bekend staat. Van de Deltawerken tot de microscoop en van bluetooth tot Hamach; stuk voor stuk bewijzen van het uitzonderlijk Nederlands engineeringsvermogen. ‘Thinking out of the box!’, Hamach tekent daarvoor.

EMM International BV
EMM is een wereldwijde speler op het gebied van Non-Paint.  Centraal staat de ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen voor alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken. EMM beschikt over de merken Colad, Hamach, Ronin Tools en Tander. De laatste drie  jaar heeft EMM meer dan 40 nieuwe producten geïntroduceerd waaronder meest recent Colad Turbomix PaintSaver® (www.turbomixpaintsaver.com).

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over HCV 50 TQ EX Aluminium Voorafscheider of andere EMM producten? Neem dan contact op met verkoop@emm.com of bel: +31 38 467 66 00.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer