Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

EMM introduceert Colad Check Light

Gepubliceerd op: 10-10-2015


Colad Check Light is de nieuwe werklamp van EMM. Deze oplaadbare LED handlamp is eenvoudig en overal te gebruiken bij kleurcontrole en herkenning van krassen en lakdefecten. Colad Check Light verhoogt de kwaliteit van werk en voorkomt dat werk overgedaan moet worden.

Samen met Scangrip is een Colad-specifiek product ontworpen, dat door co-branding van Scangrip & Colad versterkt wordt. De speciale LED werklamp met ultrahoge CRI-waarde is ontworpen voor de juiste kleurcontrole en staat samen met de COB led techniek garant voor een helder en natuurlijk licht.

Door het lichtgewicht karakter en ergonomische grip is Colad Check Light eenvoudig en handsfree te gebruiken. De flexibele lamp kantelt tot 180 graden en kan met behulp van de draaibare stevige haak of de sterke ingebouwde magneet overal worden geplaatst. De werklamp is makkelijk mee te nemen in de zak of aan de werkriem door de ingebouwde riemclip.

De twee lichtstanden in 400 of 180 lumen zorgen voor flexibiliteit en het juiste licht. Deze veilige werklamp voorkomt oververhitting door de automatische dimfunctie. De gebruikstijd van 3 uur zorgt dat werk zonder onderbreking voor opladen uitgevoerd kan worden. De verwijderbare lens is eenvoudig te reinigen en met de duurzame, stof- en waterdichte IP65 constructie is Check Light bestand tegen extreme omstandigheden. 

Het oplaadstation (gemakkelijk stabiel te plaatsen door de geïntegreerde magneet) is inbegrepen en Colad Check Light wordt geleverd met 24 maanden garantie.

EMM International BV
EMM is een wereldwijde speler op het gebied van Non-Paint.  Centraal staat de ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen voor alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken. EMM beschikt over de merken Colad, Hamach, Ronin Tools en Tander. De laatste twee jaar heeft EMM meer dan 20 nieuwe producten geïntroduceerd waaronder Colad Easy2Check® en de Colad BodyGuard®.

Meer informatie:
Wilt u meer informatie over de Colad Check Light of andere EMM producten?
Neem dan contact op met verkoop@emm.com of bel: +31 38 467 66 00.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer