Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

EMM International BV bouwt nieuw hoofdkantoor in Zwolle

Gepubliceerd op: 05-04-2017


Bouw multifunctioneel bedrijfspand EMM International BV bereikt hoogste punt!
Met de bouw van een nieuw hoofdkantoor op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle wil EMM meegroeien met de vraag naar producten in de markt en haar logistieke processen verder optimaliseren. De nieuwe locatie heeft een totale oppervlakte van ruim één hectare en bevat naast kantoorruimte een modern logistiek centrum, test- en praktijkruimtes en een ‘knowledge & experience centre’. Het nieuwe hoofdkantoor voldoet aan alle eisen van deze tijd, is uiterst duurzaam en heeft een A+++ energielabel.

Op het bedrijventerrein zijn de eerste contouren van het nieuwe pand zichtbaar. De bouw, gestart in februari 2017 vordert snel en op 31 maart bereikte de bouw het hoogste punt, een belangrijke mijlpaal in het project. Verwacht wordt het pand op 2 oktober 2017 te kunnen betrekken.

“Onder invloed van maatschappelijke, culturele, conjuncturele en technische ontwikkelingen veranderen de wensen van onze klanten. Dat vraagt om innovatieve producten en oplossingen vanuit de merken Colad, Hamach en Ronin Tools. De nieuwbouw stelt EMM in staat haar wereldwijde groeiambities te realiseren. Het nieuwe hoofdkantoor biedt EMM de mogelijkheid zich als creatief centrum verder te ontwikkelen en te werken aan vernieuwende toepassingen binnen alle lakverwerkende branches.

In de laatste vijf jaar heeft EMM zich gepositioneerd als innovatieve partner en intensief samengewerkt met dealers en eindgebruikers, met als resultaat meer dan 40 productinnovaties. Het nieuwe pand zal worden voorzien van nieuwe ruimtes zoals een testlaboratorium en praktijkruimtes om nieuwe uitvindingen te doen voor het succesvol werken met lak. Hier zullen eindgebruikers en dealers uit de gehele wereld van profiteren en nog beter kunnen samenwerken met betrekking tot het ontwikkelen, testen en produceren van materialen en producten. Met als doel lakverwerkers die beter, veiliger, efficiënter, prettiger en innovatiever hun werk kunnen leveren”, aldus de directie van EMM International.

Alles voor vooruitgang.
Just add paint!

www.emm.com

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer