Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Elf partijen tekenen convenant Truck Academy Eindhoven

Gepubliceerd op: 10-07-2015


Waarborging van continuïteit, kwaliteit en aanwas in bedrijfsautotechnici

Helmond, 8 juli 2015 - Op woensdag 8 juli
tekenen 10 truck merkdealers met in totaal 30 filialen en het MBO Automotive Center (M.A.C.) / Summa Automotive het convenant Truck Academy regio Eindhoven op de Automotive Campus in Helmond. Het doel van de Truck Academy is het vergroten van de instroom van nieuwe medewerkers in de truckbranche en het verbeteren van de kwaliteit van studenten bedrijfsautotechniek in het beroepsonderwijs. Het aantal deelnemende partijen in de Brainportregio Eindhoven is uniek voor het landelijke Truck Academy concept.

De deelnemende truck merkdealers zijn Allers, BAS Groep, De Burgh, Loven, MAN dealer, Nebim, Rüttchen, Smeets Autogroep, TTA Truckland en VDL Busland. Zij vertegenwoordigen de merken DAF, MAN, Mercedes, VDL Busland en Volvo/Renault. “We zijn als stuurgroep, vanuit de deelnemende truck merkdealers, erg blij met het grote aantal partijen dat zich vanuit dealerland bij dit nieuwe convenant heeft aangesloten. Voldoende draagkracht zorgt voor voldoende aanwas van studenten waardoor de continuïteit, en daarmee ook de kwaliteit, van deze Truck Academy gewaarborgd wordt. Op deze manier kunnen we een exclusieve klas met studenten voor de langere termijn garanderen”, zegt Riné Merks, vestigingsmanager van BAS Groep BV.


Gezamenlijk streven
De deelnemende partijen streven onder andere naar top onderwijs en verbetering in samenwerking. Zo krijgen studenten een opleiding met extra praktijk, begeleiding, certificaten en excursies. Leermeesters van de deelnemende bedrijven geven gastlessen en docenten worden door de truck merkdealers en importeurs geschoold.


High tech opleidingscentrum
Rick van der Velden, teamleider Summa Automotive: “Het M.A.C. en Summa Automotive hebben op de Automotive Campus in Helmond een bedrijfswagenopleidingscentrum opgezet met de uitstraling en high tech omgeving die het verdient. Met deze hoeveelheid bedrijven en studenten is voldoende en kwalitatief goed geschoold personeel voor de Brainportregio Eindhoven gewaarborgd.”


Aanleiding
De infrastructuur voor het beroepsonderwijs is in de truckbranche niet zo uitgebreid als voor de personenwagenbranche. Daarnaast is de beroepsopleiding minder bekend bij vmbo-leerlingen. Dat maakt werving lastiger. Tegelijkertijd is de truckbranche conjunctuurgevoeliger, waardoor er in hoogtijdagen een relatief grotere behoefte aan personeel is dan in de personenwagenbranche.


Over Truck Academy
Truck Academy is een regionale samenwerking tussen truck merkdealers en een ROC. In Nederland zijn er in totaal 6 Truck Academies, te vinden op www.enterthet-zone.nl. De Truck Academies ontvangen ondersteuning van de brancheorganisaties BOVAG, OOMT en Innovam. Deze ondersteuning is hoofdzakelijk gericht op het uitbrengen van advies en het inbrengen van expertise over de Mobiliteitsbranche.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer