Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Eerste Belgische volledig elektrische wagen met HELLA verlichting als premiere op Autosalon Brussel

Gepubliceerd op: 09-02-2015


Nieuwegein, 21 januari 2015. E-Car 333 is een Belgisch project rond een volledig elektrische auto. Zijn grootste originaliteit schuilt in het aantal wielen: drie. De constructeur spreekt van een topsnelheid van 130 km/h en een rijbereik van 300 kilometer. Momenteel is de E-Car 333 enkel te zien op een vage tekening. Hij geleeft zijn debuut aan het publiek op de Dream Cars-tentoonstelling (23-25 januari 2015) op de 93ste editie van het Autosalon in Brussel.

Op vlak van verlichting koos de constructeur van dit innovatieve voertuig voor o.a. LED-koplampen, remlichten en knipperlichten van HELLA.

HELLA KGaA Hueck & Co., Lippstadt:
HELLA is een wereldwijde, onafhankelijke familieonderneming met meer dan 29.000 werknemers en 100 vestigingen in meer dan 30 landen. Het HELLA concern ontwikkelt en produceert componenten en systemen op het gebied van lichttechnologie en elektronica voor de auto-industrie. Daarnaast beschikt HELLA over één van de grootste handels-organisaties voor onderdelen, toebehoren, diagnose en service in de Aftermarket in Europa.

Bovendien ontwikkelt HELLA producten voor speciale voertuigen en volledig onafhankelijke toepassingen, zoals straatverlichting of industriële verlichting. In joint venture ondernemingen ontstaan bovendien complete voertuigmodules, aircosystemen en boordnetten. Met meer dan 5.600 wetenschappelijke onderzoekers en product-ontwikkelaars is HELLA één van de belangrijkste innovatiepioniers op de markt. Bovendien behoort het HELLA concern met een omzet van 5,0 miljard euro (boekjaar 2012/2013) tot de top 50 van wereldwijd actieve autotoeleveranciers én tot de 100 grootste ondernemingen in Duitsland.


Meer informatie kunt u verkrijgen bij:

HELLA BENELUX B.V.

Malou Verweij
Communicatie

Celsiusbaan 2

Postbus 1398

3430 BJ  Nieuwegein

Phone: +31 (0)30 60 95 655

bnl.communication@hella.com

www.hella.nl

 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer