Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Een Oscar voor de dieselpartikeltjesfilter-reiniger van LIQUI MOLY

Gepubliceerd op: 24-11-2013


Best New Product for Import Cars: David Pollack (LIQUI MOLY), Thomas Beer (Vice Chairman of the AIA), Chris Luessen (LIQUI MOLY, from left).

US-aftermarkt AIA kiest de dieselpartikeltjesfilter-reiniger van LIQUI MOLY tot „Best New Product“


November 2013 – Echte innovaties op het gebied van de autochemie zijn dun gezaaid. Met zijn dieselpartikeltjes-filterreiniger heeft de motorolie- en additievenspecialist LIQUI MOLY een heuse innovatie voor garages ontwikkeld. Nog maar net gelanceerd in de USA, sleepte deze al meteen een onderscheiding in de wacht – de „2013 Best New Product for Import Cars“. „Dat is de Oscar van de aftermarkt“, aldus David Pollack, marketing manager van LIQUI MOLY USA. „Deze onderscheiding is voor ons een enorme eer. En ze laat zien dat nieuwe technologieën ook nieuwe business velden genereren.“

Deze onderscheiding wordt elk door de Auto International Association (AIA) uitgereikt. De AIA maakt deelt uit van de US-aftermarket organisatie Automotive Aftermarket Industry Association en vertegenwoordigt daarbinnen de sector inporttvoertuigen. De prijsuitreiking vindt traditioneel plaats op de Automotive Aftermarket Products Expo (AAPEX) in Las Vegas, Nevada, ’s werelds grootste jaarlijkse aftermarket-beurs. Dit jaar viel de hoogste eer te beurt aan LIQUI MOLY.

Op de eigen AAPEX-stand bracht LIQUI MOLY het thema dieselmotoren centraal onder de aandacht. Moderne dieselauto’s hebben een dieselpartikeltjesfilter, die het roet tegenhoudt. Het filter biedt een oplossing voor uitlaatgasproblemen, maar kan ook voor problemen zorgen: Bij het rijden over korte afstanden en niet optimale dieselkwaliteit kan het snel verstopt raken. De auto verliest steeds meer vermogen en blijft uiteindelijk staan. 

In plaats van voor veel geld een nieuw filter te plaatsen, beschikken garages nu met de dieselpartikeltjesfilter-reiniger van LIQUI MOLY over een voordelig en effectief alternatief. Hiermee kan het filter gereinigd worden, zonder uitgebouwd te hoeven worden. De hele procedure duurt slechts 30 – 60 minuten. „De autobezitter bespaart zo een hoop geld en de garage genereert een attractieve bijverdienste.“, verduidelijkt David Pollack. En dat de auto weer veel meer vermogen heeft, is bij het wegrijden direct voelbaar. „Dat maakt onze kit tot een excellente tool voor klantenbinding.“ Dit concept werd door de AIA tot grootste innovatie van dit jaar uitverkoren.

„In de USA is er in de branche geen grotere onderscheiding denkbaar“, voegt David Pollack daar nog aan toe. De prijs weerspiegelt het belang, dat bij LIQUI MOLY aan de ontwikkeling van nieuwe producten wordt toegekend. „Deze award is voor ons een aansporing, om ook in de toekomst innovatiepionier van de branche te blijven.

Over LIQUI MOLY
LIQUI MOLY GmbH uit Ulm in Zuid-Duitsland biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten aan, zoals motoroliën, additieven, verzorgingsproducten voor voertuigen en serviceproducten. Het assortiment bevat ca. 4.000 artikelen. LIQUI MOLY ontwikkelt en test haar producten in haar eigen laboratoria, produceert uitsluitend in Duitsland en introduceert al haar producten zelf op de markt. LIQUI MOLY werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht en is nu één van de leidende bedrijven van de industrie. De producten worden verkocht in Duitsland en in 100 andere landen. 

Nadere informatie krijgt u bij:
LIQUI MOLY GmbH Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Telefoon : +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer