Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Duurzame automotive bedrijven herkenbaar door groen kwaliteitslabel

Gepubliceerd op: 28-11-2014


Binnenkort is het nieuwe kwaliteitslabel “Duurzaam Repareren” voor de Belgische autobedrijven beschikbaar. Met dit label tonen autobedrijven aan dat men duurzaam werkt en wordt men hierop ook met regelmaat objectief en neutraal gecontroleerd.

Bij de uitbouw van het specifiek Belgische label “Duurzaam Repareren”, zal op een vergelijkbare manier worden gewerkt zoals er twee jaar terug in Nederland werd gestart. Het model is gebaseerd op de samenwerking tussen de automotive bedrijven en haar klanten. Dit zijn in eerste instantie de zakelijke klanten zoals fleetowners, leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen.

Deze klanten zetelen in een College dat de duurzaamheidseisen formuleert en beheert, waaraan de bedrijven dienen te voldoen om het label te verdienen. Bij de start zijn verschillende toonaangevende leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen, actief in en vertrouwd met de Belgische markt, reeds aangesloten op dit nieuwe initiatief.

Doel van het label is meer duurzaamheid te realiseren in de automotive branche. De zakelijke klanten en het automotive bedrijf gaan voor dit doel een expliciet engagement aan. In Nederland is dit de basis geweest voor een revolutionaire ontwikkeling. In twee jaar tijd zijn daar 2.000 bedrijven van dit label voorzien. Dit zijn met name bandenbedrijven, garagebedrijven, carrosserieherstellers en glasherstellers. De bedrijven besteden, onder invloed van dit keurmerk, meer aandacht aan duurzaamheid in hun productie- en serviceproces. Niet alleen in gedachten maar ook in gedrag. De helpdesk en administratie, die gevestigd zijn in Gent, zullen nog dit jaar de labeling opstarten met de eerste kandidaat bedrijven.

Op 27 november jl. vond er een bijeenkomst plaats van de Belgische en de Nederlandse stakeholders om ervaringen uit te wisselen.
De initiatiefnemers dragen op deze manier bij aan een meer duurzame wereld en een automotive markt waarin de professionele en de particuliere consument, bewuster en beter geïnformeerd, zijn dienstverlener kan kiezen in functie van waarden die hijzelf onderschrijft. Bedrijven die dus binnenkort herkenbaar zijn aan het label “Duurzaam Repareren”.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer