Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Duurzaamheidskeurmerk voor naturaherstellers

Gepubliceerd op: 10-06-2015


De Stichting Duurzaam Repareren komt met Duurzaam Herstel, een duurzaamheidskeurmerk voor naturaherstellers in de branche brand. Dat zijn bedrijven die na een waterschade of brand in opdracht van de verzekeraar de schade komen herstellen. Het keurmerk maakt inzichtelijk welke herstelbedrijven de schade op milieuvriendelijke wijze repareren.

Het keurmerk Duurzaam Herstel is een initiatief van a.s.r., AEGON en Unigarant. De toekenning van het keurmerk is in handen van een onafhankelijk College van Deskundigen dat op basis van objectieve maatstaven beoordeelt of er door de herstelbedrijven aan de milieueisen wordt voldaan. Voor de automotivebranche bestaat al een dergelijk keurmerk: Duurzaam Repareren. Inmiddels zijn er bijna tweeënhalf duizend duurzame automotive bedrijven gecertificeerd.

“Wij vinden het als verzekeraars belangrijk dat reparaties in onze opdracht duurzaam worden uitgevoerd. Met oog voor het milieu, de samenleving en de zorg voor de medewerkers”, zegt Onno Sleurink, manager bij a.s.r. en voorzitter van het College van Duurzaam Herstel. “Met een aantal vooruitstrevende verzekeringsmaatschappijen hebben wij daarom dit initiatief opgepakt”.

De afgelopen periode is een pakket van eisen voor het keurmerk ontwikkeld. Hierbij is nauw samengewerkt met bouwbedrijven, glasreparateurs, elektronica reparateurs, interieurherstellers en reconditioneringsbedrijven “In de komende weken zullen wij de pilotpartners certificeren. We kunnen dan in de praktijk zien of de eisen uitvoerbaar en auditeerbaar zijn”, aldus Angelica Gravendijk, secretaris van Duurzaam Herstel.

De komende weken worden Novanet (interieur), Nomot (interieur), de Larsa Group (elektronica), Reconditioneringsgroep Nederland (RGN), HerstelDirect (bouw) en SRVC (glasherstel) als eerste bedrijven gecertificeerd. Als deze certificatie is afgerond, volgt een evaluatie en worden de eisen door het College waar nodig bijgesteld.

Na afsluiting van de pilot kunnen ook andere doelgroep bedrijven worden gecertificeerd en zullen naar verwachting ook meer verzekeraars zich bij het initiatief aansluiten.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer